Vi er meget stolte over, at Yaron Schwartz, Viducon’s CEO, er inviteret som oplægsholder til konferencen Digital Læring, der afholdes af JP Aurora i samarbejde med EdTech Denmark.

Konferencen Digital Læring, der afholdes i Aarhus den 3. maj 2022, får et stærkt oplæg om læringsteknologier fra Viducons CEO, Yaron Schwartz. 

På dagsordenen for konferencen finder man bl.a. emnerne som digitale kompetencer, omstilling i en global organisation og løsninger til læringsteknologi. Konferencen er henvendt til alle, der arbejder med digital læring og udvikling, og som ønsker et indblik i mulighederne ved de forskellige digitale læringsværktøjer. 

Forventningerne til oplægsholdere ved konferencen er, at de har erfaring med de nyeste værktøjer inden for læringsteknologi, og dét lever Yaron Schwartz op til. Siden 2012 har han i Viducon arbejdet med at integrere video som en del af undervisning- og medarbejdertræning i både private og offentlige organisationer. I dag tilbyder Viducon nogle af de bedste digitale læringsteknologier på markedet heriblandt Panopto som videoløsning, Hihaho som interaktivt videoværktøj og D2L Brightspace som Learning Management System (LMS).

Se hele programmet for konferencen: Digital læring

Du kan altid tage kontakt til os, hvis du har brug for sparring i relation til læringsteknologier.