Opdag hvordan softwarefirmaet Synaptics bruger video til at skabe deres egen onlineportal til global vidensdeling og tilgængelighed. Minette Chan, direktør for læringsløsninger hos Synaptics, konkluderer: 

“Brugen af ​​​​Panopto har gjort vidensdeling meget mere effektiv og strømlinet i vores organisation.”

Udfordringen for Synaptics

Synaptics er pioner og leder af den menneskelige interface revolution, der bringer innovative og intuitive brugeroplevelser til intelligente enheder. De er baseret i San Jose, Californien. Synaptics’ brede portefølje af touch-, display-, biometri-, IoT-, tale-, lyd- og multimedieprodukter er bygget på virksomhedens rige R&D, omfattende IP og pålidelige forsyningskædekapaciteter.

Virksomheden er organiseret i tre adskilte forretningsenheder, hver med sin egen interne struktur. Medlemmer af et team interagerer ikke nødvendigvis ofte med et andet team. På tværs af hvert af disse teams, er mere end halvdelen af ​​Synaptics 2.300 medarbejdere baseret i Asien og taler engelsk som deres andet sprog. 

Uden nogen formelle midler til at dele viden internt, gjorde disse strukturelle, geografiske og sproglige barrierer det nogle gange vanskeligt for en individuel medarbejders ekspertise at blive delt effektivt med alle andre i virksomheden.

“Når du opsøger en specifik detalje om et komplekst emne, er det næsten umuligt at sige på forhånd, om en video stadig vil være relevant, eller om den endda vil have den nøjagtige information, du har brug for,” bemærkede en Synaptics-medarbejder. “Jeg har brug for specifik information på et bestemt tidspunkt. Jeg har ikke tid til at se en time lang video eller grave gennem flere dokumenter for at få det, jeg har brug for.”

Det skabte udfordringen. Tydelig dokumentation af virksomhedens banebrydende videnbase var afgørende for at sikre, at hver medarbejder kunne forstå, støtte og forbedre virksomhedens produkter. På det praktiske plan var sådan dokumentation dog en udfordring at følge med. Da produktlinjer og markedspositioner ændrede sig hurtigt, ville de mest aktuelle detaljer eller mest kritiske elementer ofte kun være kendt i hovedet på virksomhedens emneeksperter.

Løsningen for Synaptics

I erkendelse af disse udfordringer satte Minette Chan, og Learning Solutions-afdelingen hos Synaptics, et dristig mål. Ikke alene ønskede de at gøre formel og uformel videndeling mere central tilgængelig – de ønskede at påvirke en ændring i Synaptics’ kultur.

Med Panopto skabte Synaptics sin egen interne videoportal. Platformen kaldet “SynaVision” gjorde det nemt for Synaptics-teamet at se, dele og også bidrage med videoer til et sikkert og centraliseret bibliotek. Med SynaVision kunne medarbejderne bruge Panopto til at optage praktisk talt enhver aktivitet, hvor viden blev delt – detaljerede gennemgange leveret af fageksperter, projektstart- og opdateringsmøder, proceduremæssige oversigter og mere – hvor som helst, når som helst og ved hjælp af webcams på de bærbare computere og mobile enheder, de allerede havde.

De tekniske aspekter af videoproduktion og -styring blev taget hånd om øjeblikkeligt, uden den ekstra tid og omkostninger ved at arbejde med tredjeparts AV-specialister. Gennem Panopto ville hver videofil, der uploades til SynaVision – uanset om den er ny eller gammel – automatisk blive konverteret til optimal afspilning på enhver enhed, indekseret til søgning og gjort delbar, så andre medarbejdere kunne se on-demand. Teams og enkeltpersoner klikkede bare på “optag”, præsenterede de oplysninger, de ønskede at dele, og lod Panopto tage sig af resten.

“SynaVision har hjulpet os med at gøre information tilgængelig hurtigere ved at reducere tiden til at publicere,” sagde Ms. Chan. “Det, der før tog to til fire uger, tager nu mindre end én hverdag. Brugen af ​​Panopto har gjort vidensdeling meget mere effektiv og strømlinet i vores organisation.”

For seerne kunne SynaVision i mellemtiden give en aktiv læringsoplevelse. Panoptos in-video quiz-funktion gjorde det muligt for videoskabere at inkludere spørgsmål for at forstærke nøglepunkter i deres videoer. Og Panoptos afspilning med variabel hastighed gjorde det muligt for seerne at fremskynde eller sænke videoen, mens den afspilledes – fra halv-hastighed til dobbelt-hastighed – en fantastisk hjælp til ikke-modersmålstalere.

Præstationer

 

          

Betydningen for Synaptics

Med SynaVision på plads havde Synaptics etableret en komplet, videoaktiveret løsning til deling af ekspertise – en, der ville overskride teamstrukturer, sprogbarrierer og geografiske udfordringer og give virksomheden hidtil uset adgang til dets institutionelle viden.

Med SynaVision har Synaptics forstærket den globale medarbejders videndeling, hvilket giver en værdsat løsning på virksomhedens udfordring med at gøre ekspertise tilgængelig.

Kort efter lanceringen af ​​platformen havde mere end 40 % af virksomhedens medarbejdere besøgt SynaVision og set tusindvis af timers materiale.

Inden for blot et par måneder kunne mere end 1.000 videoer findes på SynaVision, og Synaptics-medarbejdere fra hele verden kommer dagligt til siden for at opsøge og forbruge information, der er vigtig for deres arbejde.

Learning Solutions-afdelingen anslår, at SynaVision i en given uge vil spare cirka en fjerdedel af Synaptics-medarbejdere for cirka 15 minutter, de ellers ville bruge på at søge efter information. Den beskedne individuelle gevinst oversættes til næsten 7.000 produktive timer, som virksomheden sparer årligt.

Download hele casestudiet (på engelsk) i PDF

Dette indlæg er oversat. Indlægget er oprindeligt skrevet af vores partner Panopto på: Synaptics Software Human Interface Hardware

 

Viducon og Panopto

Vi er Panoptos danske partner. Har du spørgsmål til brugervenlighed, tekniske muligheder, pris eller noget helt fjerde, står vi gerne til rådighed. Du kan altid booke en demo eller kontakt til os, hvis du har brug for sparring i relation til læringsteknologier.

Flere Panopto ressourcer

Du kan få overblik på siden Panopto ressourcer. Alternativt kan du gå direkte til din foretrukne kategori:

Blog og nyheder – Cases – Webinarer – E-bøger og white papers