Studerende lærer forskelligt. Se, hvordan D2L Brightspace kan hjælpe med at gøre læring mere personlig for dine studerende. Med Brightspace-værktøjer kan du udløse læringspotentialet ved:

 

At oprette indhold hurtigt og nemt

Brightspace giver dig mulighed for at oprette indhold hurtigt og nemt med træk-og-slip-værktøjer og indholdsskabeloner. Learning Management Systemet (LMS) fungerer problemfrit med Google Docs™-indhold, YouTube™-videoer, weblinks og mere.

At forblive motiveret og engageret med intelligente agenter

For at støtte dine studerende til succes bør de motiveres og engageres. Brightspace bruger personlig feedback og automatiserede puf for at holde de studerende på sporet og støtte dem til at nå deres mål.

At have fleksibel læring online med læringsveje

Brightspace muliggør fleksibel læring online – personligt, asynkront eller synkront. Du kan bruge LMS’et til at levere guidet læring ved at gruppere flere kurser. Så bliver vejen nem at følge.

At følge fremskridt og uddele priser

Brightspace giver dig mulighed for nemt at følge dine studerendes fremskridt og problemfrit give personlig support, når det er nødvendigt. Du kan også bruge værktøjet til at motivere de studerende ved at udstede meritbaserede priser, efterhånden som de udvikler sig gennem materialet.

At bevare det menneskelige element med videonoter

Brug LMS’et til at bevare det menneskelige element gennem onlinekurser. Optag personlige videoer med undertekster, og tilføj videoerne hvor som helst, hvor Brightspace Editor er tilgængelig.

 

Viducon og D2L

Er du klar til at se, hvordan Brightspace kan tilpasse sig dine studerendes behov? Som D2L’s danske partner vil vi meget gerne vise dig hvordan. Kontakt os i dag, så vi kan tale om dine behov. Du er også velkommen til at læse mere om D2L Brightspace eller booke en D2L Brightspace demo.

 

Dette indlæg er oversat. Indlægget er oprindeligt skrevet af vores partner D2L på:

Meet the Needs of Today’s Learners with D2L Brightspace