8 års samarbejde mellem Panopto og Viducon

Det er i dag 8 år siden, at Viducon blev Panopto’s samarbejdspartner i Danmark. Her et indblik i de to virksomheders fælles rejse. 

Viducon blev startet i 2014 af to Cand.Merc.it-studerende fra CBS, som havde fået øjnene op for den unikke videoløsning, Panopto, til undervisnings-brug. Meget er sket siden da, og virksomhedens medarbejdere har både afholdt og deltaget i mange konferencer sammen med Panopto. 

Viducon er meget professionelle at samarbejde med og har et indgående kendskab Panopto, hvilket gør dem til en af vores bedste samarbejdspartnere hvert år i Europa. Derudover har de skabt en fantastisk community af kunder i Danmark,” udtaler Peter Ingle, Panoptos VP for Salg.

Se videoen og læs mere nedenfor!

Et Panopto community i Danmark

I dag er Panopto den mest udbredte videoplatform inden for den danske undervisningssektor, og Panopto-kunder i Danmark tæller blandt andet CBS, AAU, KEA, TECHCOLLEGE og mange flere. Større virksomheder er også begyndt at opdage Panoptos potentiale, og ROCKWOOL er lige nu Viducons største enterprise-kunde. På verdensplan har Panopto mere end 10 millioner brugere, og er derudover kåret som førende inden for video content management system (VCMS) for fjerde år i træk af Gartner.

“Det har været en meget spændende rejse med Viducon som partnere, men for os, er I ikke bare en partner, men en meget værdifuld del af vores virksomhed, som vi værdsætter højt. Yaron og teamet bag ham er iblandt vores mest kompetente partnere,” siger Denis Staskewitsch, Panoptos Sales Director i Skandinavien.

Det er ingen hemmelighed, at corona-pandemien har påvirket alle på globalt plan, og i den forbindelse har Panopto været klar og omstillingsparate. Uanset hvilken udfordring der er opstået, har virksomhederne hver gang fundet en løsning i fællesskab. Et samarbejde handler derfor ikke kun om virksomheders synergi, men i høj grad også om de mennesker, man arbejder sammen med.

”Panoptos medarbejdere er meget samarbejdsvillige, hvilket har gjort det til en sand fornøjelse af være deres partner i Danmark. Selvom Panopto i dag er en stor virksomhed, så er de stadig lydhøre over for vores kunder og deres ønsker. Det sætter både vores kunder og os i Viducon stor pris på,” udtaler Yaron, CEO i Viducon.