Snagit kan nu eksporteres direkte til Panopto

8. februar 2022 – Seattle – Panopto, den førende udbyder af videostyringssystem, og TechSmith Corporation, den førende udbyder af værktøjer til skærmoptagelse og videoredigering, annoncerer i dag, at TechSmith Snagit-brugere nu kan eksportere videoer direkte til deres Panopto videobibliotek. Dette markerer endnu en milepæl i det flerårige strategiske partnerskab, der blev annonceret i 2021.

Brugere af både Snagit 2022 og Panopto kan nu problemfrit tilføje videoer til deres Panopto video management system direkte fra Snagit med blot ét klik. Uden at downloading eller uploading er påkrævet, hvilket sparer tid for den, der skaber indholdet.

“Med mere end 39 millioner Snagit-brugere verden over er vi utrolig glade for at forbinde det, som brugerne elsker ved Snagits billed- og videooprettelsesmuligheder, med Panoptos førende lager for læringsvideoer. Denne kombination udstyrer vores fælles kunder med den mest effektive løsning til skabelse af indhold og forbrug til både uddannelses- og kommercielle formål,” siger Tony Dunckel, VP, Product Portfolio hos TechSmith.

Seneste tilføjelse til porteføljen af produktintegrationer

Integrationen følger nyheden fra 2021 om et strategisk partnerskab for at give studerende, undervisere og ansatte en effektiv løsning til at skabe, sikre og distribuere videobaseret intelligens på universiteter og virksomheder. I 2021 annoncerede virksomhederne, at Panopto er den foretrukne videoplatform for Knowmia Enterprise-kunder, og at Camtasia-brugere kan eksportere videoer direkte til Panopto. De to virksomheder arbejder tæt sammen om at levere en nem, end-to-end videoredigerings- og deleoplevelse, samt teknisk support i verdensklasse til kunderne.

“Denne seneste tilføjelse til vores portefølje af produktintegrationer viser vores forpligtelse til vores fælles kunders behov. Sofistikerede videofolk vil have verdens bedste værktøjer, og det betyder, at de vil have enkle arbejdsgange i forhold til oprettelses- og publicering, ” siger Eric Burns, CEO for Panopto.

“Snagit er et fantastisk værktøj til hurtig og nem videooptagelse, og Panopto komplementerer Snagit perfekt som det nemmeste og mest udbredte system til sikker deling, styring og søgning i videobiblioteker. Denne integration markerer den tredje fase af vores strategiske partnerskab med TechSmith, og vi ser frem til fortsat at glæde vores fælles kunder med stadig bedre måder at kommunikere og dele viden på ved hjælp af video.”

Om TechSmith

TechSmith skærmoptagelsessoftware og -løsninger er perfekte til alle, der ønsker at skabe og dele billeder og videoer for bedre træning, tutorials, lektioner og daglig kommunikation. Vores flagskibsprodukter Snagit og Camtasia er nemme at lære for alle. Og med indhold og support fra eksperter kan du hurtigt skabe billeder, der viser, hvad du ved. Grundlagt i 1987, TechSmith har et niveau af erfaring, som mange startups mangler. Snagit og Camtasia er markedsledere inden for skærmbilleder og produktivitetskategorier. Det er grunden til, at milliarder af billeder og videoer er blevet skabt med vores produkter af mere end 73 millioner mennesker i 193 lande.

Om Panopto

Panopto hjælper virksomheder og universiteter med at skabe sikre, søgbare videobiblioteker med deres institutionelle viden. Siden 2007 har virksomheden været en pioner inden for videooptagelsessoftware, videostyring og indvendig videosøgningsteknologi. I dag er Panoptos videostyringssystem det største lager af ekspertlæringsvideoer i verden. Med hovedkontor i Seattle, med kontorer i Pittsburgh, London, Hong Kong, Singapore og Sydney, har Panopto modtaget industriens anerkendelse for sin innovation, hurtige vækst og virksomhedskultur. For mere information se her.

Oprindelig pressemeddelelse fra Panopto 8. februar, 2022.