Viducon har indgået et samarbejde med den hollandske SaaS-virksomhed, Hihaho, for at imødekomme en stigende efterspørgsel fra kunder i forhold til at skabe interaktive videoer til medarbejdertræning samt undervisningsvideoer.

Viducon arbejder med video-løsninger og tilbyder software, hardware og services til organisationer i forbindelse med medarbejdertræning og online undervisning. Viducon er også forhandler af Panopto, som er en global videoplatform, der kan integreres med Hihaho, og som gør optagelse, redigering, hosting samt deling af videoer meget effektivt. 

”Hihaho er en spændende samarbejdspartner for os, da deres software indeholder en række funktioner, der kan gøre alle typer af videoer interaktive. Det er noget, vores kunder længe har været interesserede i, og vi er glade for nu at kunne tilbyde denne vare,” siger Yaron Schwartz, CEO hos Viducon.

Organisationer kan benytte det videomateriale, de allerede har, og lægge funktioner ind såsom spørgsmål, pop-up menuer mv., så videoen engagerer seeren i højere grad. Hihaho kan integreres med mange typer video-platforme f.eks. Panopto, Youtube, Vimeo m.fl., og Hihaho-softwaren kan benyttes af alle typer organisationer især inden for undervisning, træning og markedsføring. 

Vi er glade for at annoncere, at Viducon er blevet en certificeret hihaho-partner for Danmark og Sverige. Viducon har et stærkt ry som specialister inden for videoløsninger, og det er vigtigt for os at kunne understøtte interaktive videoer lokalt både som en løsning i sig selv og i kombination med Panopto. Vi ser frem til et længerevarende partnerskab, som kan styrke vores position på markedet for interaktive videoer,” siger Jeroen Krouwels, Direktør for Hihaho.

Du kan læse mere her om Hihaho, eller besøge deres hjemmeside på www.hihaho.com