Listen over de 100 bedste værktøjer til læring af EdTech-forsker Jane Hart hjælper folk med at opdage nye læringsmetoder. Vi værdsætter meget den inspiration, som denne liste giver tusindvis af studerende over hele verden. Det hjælper folk til at prøve nye læringsværktøjer og finde ud af, hvilke der er bedst for dem. 

Den højest rangerede interaktive videoplatform til videolæring

Listen over de bedste værktøjer til læring for 2022 blev offentliggjort for nylig, og hihaho er den #1 interaktive videoplatform. Hihaho føler sig beærede over at have modtaget så mange stemmer, som fører til, at hihaho blev placeret som nummer 45 på listen over læringsværktøjer. Hihahos plads på listen er meget værdifuld for dem, og de forsøger at hjælpe brugere med at forbedre videoindlæring med interaktivitet.

Hvordan hihaho forbedrer videoindlæring hver dag

Interaktiv video bruges stadig mere og oftere til at lære. Hihaho ser en stigning i mængden af ​​interaktive læringsvideoer skabt af deres brugere. Måske er det også derfor, hihaho gik fra 50. til 45. pladsen på Jane Harts liste over læringsværktøjer.

Hihaho opdaterer konstant deres interaktive videoplatform med nye funktioner, nye interaktioner og nye måder at forbedre brugeroplevelsen på. De tilstræber løbende at innovere for at forblive det #1 interaktive videoværktøj på Jane Harts liste. Bruger du hihaho til videolæring og har du forslag til funktioner eller forbedringer til deres platform? Sørg for at give os besked. 

Tak til alle, der stemte på hihaho som et af deres bedste værktøjer til læring.

Viducon og hihaho

Vi er hihahos danske partner. Har du spørgsmål til brugervenlighed, tekniske muligheder, pris eller noget helt fjerde, så står vi gerne til rådighed. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du har brug for sparring i relation til læringsteknologier.

Dette indlæg er oversat. Indlægget er oprindeligt skrevet af vores partner hihaho på:

#1 interactive video platform on the Top Tools for Learning list by Jane Hart