Panopto udvider sin integration med Microsoft Teams, hvilket gør, at Teams-brugere nu kan bruge Panoptos kernefunktioner uden nogensinde at forlade Teams. Sikker søgning, afspilning, deling og administration af Panopto-videoer og mødeoptagelser er gjort muligt inden for samarbejdsplatformen.

Integrationen kombinerer også Panoptos søgemuligheder med Microsoft 365-applikationer via Microsoft Graph. Det er en API, der fremmer adgangen til og flowet af data på tværs af platforme. Som et resultat kan Teams-brugere se søgeresultater for Panopto-videoer i Microsoft 365. De ord, der er talt i hver video, kan findes sammen med Word-dokumenter, Excel-regneark og andre digitale aktiver. For eksempel kan en studerende, som gennemgår kursusmaterialer, søge efter et bestemt emne i Teams, og finde optagede forelæsninger, der dækker dette emne. Herfra klikke sig videre til det nøjagtige øjeblik, hvor emnet blev talt om i en bestemt forelæsningsvideo.

Panoptos CEO Eric Burns udtaler:

“Kraftfulde søgemaskiner er grundlaget for moderne samarbejdsplatforme, og Microsoft Teams og Graph Search API er førende. On-demand video er blevet det nye dokument, og efterhånden som organisationer bygger stadigt større videobiblioteker, er muligheden for nemt at søge i videoer vigtigere end nogensinde. Panoptos næste generation Teams-integration leverer nu hurtig, relevant og sikker videosøgning resultater i Teams-appen. Studerende og vidensarbejdere kan nu uden besvær søge på tværs af deres organisationers biblioteker.”

Andre nye Panopto-funktioner til Teams inkluderer:

  • Panopto-hjemmesider er embedded i Teams som en Teams Personal Tab
  • Panopto-mapper og deres aktuelle tilladelser er embedded i en Teams Channel Tab
  • En beskedudvidelse giver Teams-brugere mulighed for at dele Panopto-videoer inden for deres Teams
  • En mødeudvidelse giver Teams-brugere mulighed for at dele Panopto-videoer inden for et specifikt Teams-møde
  • Teams-brugere kan modtage Panopto-notifikationer inde i Teams

De nye funktioner udvider Panoptos indledende Teams-integration udgivet i september 2021. Dengang blev det muligt for videooptagelser lavet med Teams automatisk at blive overført til et Panopto-on-demand-videobibliotek.

Besøg Panoptos site for mere information om Teams-integrationen.

 

Viducon og Panopto

Vi er Panoptos danske partner. Har du spørgsmål til brugervenlighed, tekniske muligheder, pris eller noget helt fjerde, så står vi gerne til rådighed. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du har brug for sparring i relation til læringsteknologier.