Viducon og Panopto sikrer væsentlig aftale med Aarhus Universitet for implementering af en softwarebaseret videoplatform, der tilbyder videodeling, distribution og datastyring i overensstemmelse med SKI’s 02.06 Standardsoftware. Aarhus Universitet, en anerkendt dansk akademisk institution, har valgt Viducon og Panopto som samarbejdspartnere til at lede satsningen ind i fremtidens uddannelse. Anders Hyldig, funktionschef i Centre for Educational Development på Aarhus Universitet, udtaler:

Vi ser meget frem til samarbejdet med Viducon i forbindelse med at overgå til den cloudbaserede version af Panopto. Panopto er velkendt og allerede dybt implementeret på AU, men overgangen til en cloudløsning åbner op for nye muligheder for skalerbarhed og giver ikke mindst adgang til alle de nyeste funktionaliteter og sikkerhedsopdateringer – alt sammen til stor gavn for AU’s mange daglige brugere af Panopto.

Foto: Søren Kjeldsen

Med Panopto som videoplatform fortsætter Aarhus Universitet med at strømline deres videostyring. Undervisere og studerende får nemt ved at uploade, redigere og få adgang til undervisningsindhold, hvilket forbedrer både læring og driftseffektivitet. Yaron Schwartz, CEO hos Viducon, uddyber:

“21 af verdens bedste 25 universiteter har allerede valgt Panopto. Derfor er vi meget begejstrede for, at Aarhus Universitet nu har gjort det samme. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med teamet på Aarhus Universitet og til at hjælpe med at forbedre oplevelsen af undervisningsvideoer for studerende, undervisere og universitetet som helhed”.

Viducon og Panopto ser frem til et givende samarbejde, der løfter Aarhus Universitets uddannelsesmæssige kompetencer. For mere information, kontakt venligst [email protected].

Fakta og tal om Aarhus Universitet:

  • Aarhus Universitet blev grundlagt i 1928 og er en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner for uddannelse og forskning.
  • Aarhus Universitet er med sine mere end 8.000 ansatte og mere end 36.000 studerende Danmarks næststørste universitet. De ansatte inkluderer globalt anerkendte forskere og undervisere.
  • Aarhus Universitet rangerer konsekvent blandt verdens bedste universiteter og er blandt de bedste 25 universiteter i EU.

Foto: Lars Kruse