Da Qualcomm begyndte at lave videoer af træningssessioner, anvendte virksomheden en ekstern leverandør til optagelse og produktion. Det blev dyrt i længden, og produktionstiden var lang. Derfor søgte man en løsning, der var mere omkostningseffektiv. Jagten på en omkostningseffektiv og skalerbar løsning ledte til Panopto.

“Da jeg opdagede Panopto tænkte jeg – wow, vi kan nemt lave alle videoer selv. Det kunne åbne vores verden,” fortæller Dana Sanderlin, Director Product Management hos Qualcomm.

Medarbejdere fik nu endvidere mulighed for at gense og søge efter specifikke emneområder i et videobibliotek via softwarens søgefunktion. “Til et teknisk emne er søgefunktionen kritisk. Panopto sikrer, at vores optagelser er ressourcer, som de ansatte kan gå tilbage til,” siger Dana Sanderlin.

Skalerbar løsning

Desuden fik Qualcomm nu en skalerbar løsning, der kunne understøtte virksomhedens innovative virksomhedskultur. Man fik simpelthen mere gavn af indholdet, fordi man nemmere kunne opfange information præsenteret i forskellige sammenhænge:

”Vi vidste, der var en rigdom af information, som blev præsenteret i forskellige sammenhænge. Vi ville gerne opfange den, og gøre den tilgængelig for folk når som helst, og hvor som helst for alle i Qualcomm,” siger Ken Davis, der Senior Learning Technology Specialist i virksomhedens Corporate Learning Center.

Technical image

Om Qualcomm:

Qualcomm er en af verdens førende semiconductor virksomheder. Virksomhedens teknologier og tjenester udgør en stor del af grundlaget for den moderne trådløse telekommunikationsindustri. Virksomheden har hovedkontor i San Diego, Californien, og 157 kontorer fordelt i 30 forskellige lande. Qualcomm har 8000 kursister årligt, og afholder omkring 600 kurser om året.

Se eksempel på, hvordan Qualcomm anvender video

Download Qualcomm case study