Panopto Teknologi

Teknologi

Demonstration af tekniske emner på distancen kan være enormt komplekst. Men med en sikker videoplatform som Panopto, er det enkelt at optage og dele demonstrationer blandt medarbejdere og kunder. Dermed kan tekniske teams optage sig selv og dokumentere alt i et format, der er nemt at opdatere og simpelt for andre finde, se og gense.

Træn teknikere i Polen fra Danmark. Interager visuelt med ingeniører, der befinder sig offshore på en platform. Oplær medarbejdere i teknisk udstyr og maskiner selvom de befinder sig 1000 km væk. Der er ingen grænser for skalering af træning med video via Panopto.

Prøv Panopto gratis i 30 dage – klik her

Rockwool anvender Panopto

”Panopto er et brugervenligt redskab, som vi anvender til optagelse af træning. På den måde får vi hos Rockwool ’return on investment’ og det maksimale ud af vores træningsbudgetter.”

Mogens Heine Larsen, Section Manager, Rockwool

Viducon har i mange år haft et tæt samarbejde med Rockwool, der anvender Panoptos software til træning af medarbejdere rundt om i verden.

Rockwool anvender Panopto

Qualcomm effektiviserer træning med Panopto

Qualcomm er en af verdens førende semiconductor virksomheder. Deres teknologier og tjenester udgør en stor del af grundlaget for den moderne trådløse telekommunikationsindustri. Innovation og udvikling er vigtige elementer i Qualcomms virksomhedskultur. De er afhængig af tekniske viden, intelligens og innovation fra ansatte verden over for at sikre, at deres teknologi leverer stærke mobilsignaler.

“Da jeg opdagede Panopto tænkte jeg – wow, vi kan nemt lave alle videoer selv. Det kunne åbne vores verden,” siger Dana Sanderlin, Director Product Management.

Til den meget tekniske træning vi giver i vores Wireless Academy vil ingeniørerne have alle detaljerne – så meget vi kan give dem. Vi fandt ud af, at video er perfekt til det formål.”

Se Qualcomm Case (dansk)

Videon her viser, hvordan Qualcomm anvender Panopto i forbindelse med en præsentation.

NYSE Technologies – skalering af ekspertviden

Denne video giver en forståelse for, hvordan NYSE’s CEO har draget fordel af video som træningsredskab, når ingeniører skal træne og assistere kunderne.