Livestreaming af event

Hvad er livestreaming

Livestreaming-teknologi lader dig se, oprette og dele videoer i realtid. Det kan til dels sammenlignes med direkte tv. Alt hvad du behøver for at kunne livestreame er en enhed med internet, som en PC, smartphone eller tablet, og en platform (fx en hjemmeside eller app) at livestreame fra. I modsætning til forudindspillede videoer, der kan klippes og redigeres, er livestreaming direkte og ucensureret. 

Nogle livestreams kan være private. For eksempel bruger videoplatformen Panopto livestreaming-teknologi, der giver dig mulighed for kun at forbinde med folk, du har inviteret. For at sikre, at livestreamingen forbliver privat, bør det være beskyttet med adgangskode, og adgangskoder bør ikke deles med personer, du ikke kender. Nogle livestreams er offentlige og kan blive set af hundredvis eller endda tusindvis af mennesker. Seere kan kommentere og interagere direkte ved at sende beskeder, der vises ved siden af ​​livestreamen. 

Hvad er livestreaming, livestreaming definition, substantiv

Hvad kan livestreaming

Med livestreaming kan din virksomhed eller institution afholde en session eller event for hele organisationen, uden at alle behøver at være fysisk til stede. Her hos Viducon kan vi endvidere optage sessionen, således at de, der ikke har mulighed for at være til stede kan se optagelsen på et andet tidspunkt. Dertil vil der være mulighed for at gense optagelsen. Vi laver blandt andet professionel livestreaming af events, konferencer, business updates, town hall meetings og undervisning.

På 30 sekunder kan du i videoen Viducon Showreel se klip fra vores ekspertområder indenfor: events, interaktive videoer, konferencer, corporate videoer og streaming.

Kontakt os

Hvorfor livestreaming

Der er flere grunde til, at livestreaming kan være det rigtige for din virksomhed. Virksomheder kan bruge live-udsendelser til at forbedre og maksimere direkte kommunikation med kunder og fællesskabspartnere. Livestreaming af et event giver dig også mulighed for at nå ud til og interagere med flere mennesker over hele verden.

Hvorfor professionel livestreaming service

Der er flere fordele ved at bruge et professionelt hold til at udsende dit event i modsætning til at oprette en server på egen hånd. Allerede ved opsætningen af din egen livestream kræver det tekniske færdigheder og erfaring. Derfor er det generelt nemmest og mere overkommeligt at bruge et professionelt hold, hvis du endnu ikke er meget fortrolig med streamingteknologi. I videoen med Michel Mauny fra Tezos ser du, hvordan livestreaming med dobbelt skærm viser både foredragsholderen og PowerPoint.

Hvor foregår livestreaming

Vi tager udgangspunkt i den løsning, I anvender i forvejen, når vi laver livestreaming af events, konferencer eller forelæsninger. Zoom og Teams er webkonferencer-værktøjer, der også kan anvendes. Der kan sættes op med et eller flere kamera, alt efter hvad I ønsker.

Livestreaming med Panopto

Har I allerede Panopto i organisationen, har vi mulighed for at live streame i høj kvalitet med minimal buffertid til et stort publikum. Panoptos livestreaming software tilbyder en enkel løsning, der er bygget på en moderne streaming arkitektur. Panopto leverer høj videokvalitet til tilskuere, der kan se med fra enhver enhed. Samtidig optager Panopto hele live streamingen, og det giver jer en fejlfri optagelse, der senere kan ses on-demand. Derved kan I sende optagelsen efterfølgende til dem, som blev forhindrede i at deltage. Med Panopto er man sikker på at broadcaste med en sikker løsning, og man kontrollerer, hvem der ser jeres live streams via “log in”.

Få hjælp af vores erfarne team

Hos Viducon har vi mange års erfaring i livestreaming af events samt at stå for det tekniske setup. Vi kan parallelt hermed også optage jeres live session, skulle I ønske at have adgang til eventet efterfølgende. Vi har erfaring med forskellige videoløsninger, så vi tilpasser det altid efter jeres ønsker. Det kan tænkes, at I i forvejen benytter Teams eller Zoom, men hvis I ønsker det, kan vi også tilbyde live optagelse med en løsning som Panopto. Vi sørger for altid at sikre en professionel livestreaming af eventen – uanset omfang og antal deltagere.

Se priser
Viducon livestreaming til International Congress of Mathematicians på Københavns Universitet