Livestreaming af event

Livestreaming af event

Med livestreaming kan din virksomhed eller institution afholde en session eller event for hele organisationen, uden at alle behøver at være fysisk til stede. Vi kan endvidere optage sessionen, således at de, der ikke har mulighed for at være til stede kan se optagelsen på et andet tidspunkt. Dertil vil der være mulighed for at gense optagelsen. Vi laver blandt andet professionel livestreaming af events, konferencer, business updates, town hall meetings og undervisning.

Kontakt os

Få hjælp af vores erfarne team

Hos Viducon har vi mange års erfaring i livestreaming af events samt at stå for det tekniske setup. Vi kan parallelt hermed også optage jeres live session, skulle I ønske at have adgang til eventet efterfølgende. Vi har erfaring med forskellige videoløsninger, så vi tilpasser det altid efter jeres ønsker. Det kan tænkes, at I i forvejen benytter Teams eller Zoom, men hvis I ønsker det, kan vi også tilbyde live optagelse med en løsning som Panopto. Vi sørger for altid at sikre en professionel livestreaming af eventen – uanset omfang og antal deltagere.

Livestreaming med Teams, Zoom eller Panopto

Vi tager udgangspunkt i den løsning, I anvender i forvejen, når vi laver livestreaming af events, konferencer eller forelæsninger. Zoom og Teams er webkonferencer-værktøjer, der også kan anvendes. Der kan sættes op med et eller flere kamera, alt efter hvad I ønsker.

Livestreaming med Panopto

Har I allerede Panopto i organisationen, har vi mulighed for at live streame i høj kvalitet med minimal buffertid til et stort publikum. Panoptos livestreaming software tilbyder en enkel løsning, der er bygget på en moderne streaming arkitektur. Panopto leverer høj videokvalitet til tilskuere, der kan se med fra enhver enhed. Samtidig optager Panopto hele live streamingen, og det giver jer en fejlfri optagelse, der senere kan ses on-demand. Derved kan I sende optagelsen efterfølgende til dem, som blev forhindrede i at deltage. Med Panopto er man sikker på at broadcaste med en sikker løsning, og man kontrollerer, hvem der ser jeres live streams via “log in”.

Live streaming med Panopto.