Lecture capture - optag undervisninge

Lecture capture - optagelse af undervisning

Ved at filme undervisningen er det muligt for uddannelsesinstitutioner at løse en række udfordringer – samtidig med, at man optimerer undervisningen. Optagelser af undervisning kan øge de studerendes engagement og præstationer ved at gøre det muligt for dem at styre tempoet af undervisningen og gense komplekse emner. Lecture capture er dermed et fortrinligt værktøj i forbindelse med eksamensforberedelse og daglig undervisning. Vi kan assistere jer med optagelse af forelæsninger og undervisning.

Optag selv undervisningen

Ønsker I have et set-up, hvor I selv står for optagelse af undervisning, er dette i høj grad muligt med videoløsninger som Panopto. I så fald kan vi hjælpe jer med at finde frem til den AV løsning, der passer lige netop til jeres undervisningssituation.

Lecture capture
Lecture capture

Auditorier

Lecture capture eller optagelse af undervisning kan med fordel anvendes i auditorier. Hos Viducon kan vi rådgive jer, så I finder den bedste løsning til optagelse af undervisning i auditorier og store undervisningslokaler. Vi kan hjælpe jer med en enkelt optagelse, f.eks. et ph.d.-forsvar, hvor vi stiller udstyr til rådighed. Vi kan også hjælpe jer med at installere kameraer og mikrofoner i jeres auditorier, så I efterfølgende selv klare enhver optagelse af forelæsninger eller undervisningstimer.

Klasseundervisning

Man kan med fordel optage klasseundervisning. På den måde kan elever, der ikke har mulighed for at være til stede, se undervisningen som fjernundervisning. Eleverne kan også gense undervisning op til eksamen og på den måde få gentaget komplekse emner. Lecture capture er en del af E-learning konceptet, hvor undervisningen optages og anvendes enten som fjernundervisning eller som hybrid undervisning.

Vi kan rådgive jer i forhold til optagelse af undervisning i klasselokaler. Vi tilbyder både at varetage enkelt optagelser, men rådgiver også i forhold til opsætning af AV installation. Samtidig har vi mulighed for at rådgive jer i forhold til intelligent udstyr til undervisningsbrug som for eksempel Swivl.

Lecture capture af klasseundervisning

Panopto

Panopto er en videoplatform, der hjælper til at organisere lecture captures.  Men Panopto er meget mere end en VCMS-løsning. Med Panopto kan underviseren med ét enkelt klik selv stå for optagelse af undervisningen.

De studerende se og gense undervisning, de er gået glip af. De kan søge i hele videobiblioteket via tale- og tekstgenkendelse (automatic speech recognition og optical character recognition). Og de ser alt i ét view – underviser, PowerPoints, tavlen og andre videoinput.