Optagelser og live streaming og AV installation

Optagelse af events

Hos Viducon tilbyder vi assistance til live streaming af og optagelse af events, seminarer, konferencer og foredrag.

Vores team har mange års erfaring med live streaming og optagelse af events, der gør dem digitale gennem en professionel service. Vi sørger både for lyd, billede og set-up af udstyr, og tilbyder også ekstra ydelser som f.eks. undertekster.

Læs mere om vores forskellige muligheder:

Se priser
Billede af konference

Vi tilpasser den tekniske opsætning til jer

Vi sørger for at matche den tekniske opsætning til eventens størrelse og behov. Derudover medbringer vi kun det mest nødvendige udstyr, som passer til jeres event eller konference. Det er vigtigt for os, at vores løsninger og det tekniske udstyr passer til jer, så alle deltagere kan holde fokus på jeres planlagte event.

Vi er et mindre og meget fleksibelt team, der sætter en ære i at yde god kundeservice. Derfor vil vi altid tage jer som kunde med på råd og benytte den løsning, som passer jer bedst.

Kontakt os

Brug en videoløsning til optagelse af events

Ved afholdelse af konferencer eller events er der ofte meget at holde styr på. Vi kan hjælpe jer ved at tage os af den tekniske del med hensyn til optagelse og/eller live streaming af arrangementet.

Hvis I live streamer jeres event, kan deltagere følge med online, såfremt de er forhindrede i at møde op. Vi anvender den konference-løsning I har i forvejen, uanset om det er Zoom, Teams eller en anden. Vi har desuden mulighed for optagelse af events eller seminar via f.eks. Panopto. Læs mere om Panopto.

Hos Viducon har vi mulighed for at tilbyde kvalitet til gode og konkurrencedygtige priser, da vi kun medbringer det udstyr, der er behov for.

Se priser
Vi kan benytte den videoløsning I har

Livestreaming

Ønsker I at live streame jeres næste event? Vi tilbyder assistance i forbindelse med live streaming af events, konferencer og foredrag. Klik på livestreaming og læs mere.

Online konferencer

Konferencer kan sagtens holdes online. Derved har man mulighed for at samle mange mennesker, uden at de nødvendigvis skal flytte sig fysisk. Du kan se mere under online konferencer.

Events og konferencer

Hos Viducon tilbyder vi optagelse af virtuelle events, konferencer og seminarer. Vores professionelle team har mulighed for at varetage samt tilbyde live streaming, optagelse eller begge dele.

Foredrag

Ønsker I optagelse eller live streaming af jeres næste foredrag? Hos Viducon har vi erfaring med begge dele, og vores team sørger for både udstyr, billede, lys og lyd. Du kan se mere ved at klikke på Foredrag.

”Samarbejdet med Viducon fungerer eksemplarisk. Vi har altid været fuldt ud tilfredse med den service, vi har fået.
Der er altid fuld support, og hvis vi har haft problemer har de altid stået der. Viducon er en full-service-virksomhed, og vi oplever det som en sådan.”

Mogens Heine Larsen, Department Manager, Group Technology, Rockwool International

ROCKWOOL Group logo