I dette webinar præsenteres du for 3 LMS-værktøjer, der bidrager til mere skræddersyet og tilpasset læring for den enkelte medarbejder. Først vil vi forklare kort om de tre værktøjer, så du kan blive klogere på, om webinaret er det rette for dig at bruge tid på. 

Personalisering eller skræddersyet læring er blevet en væsentlig trend inden for efteruddannelse og efterfølgende. At skabe personlige online læringsoplevelser får folk til at føle, at du virkelig forstår, hvad de ønsker og har brug for, og det værdsætter de. I dette webinar er fokus på personalisering af læring i stor skala ved hjælp af D2L Brightspace.

1. Læringsgrupper

Brug af læringsgrupper kan give dig mulighed for at tildele specifikke emner til specifikke grupper af elever baseret på lærings- eller adgangsbehov. Det er en smart måde at skubbe det mest innovative og opdaterede indhold ud til dem, der ville være mest interesserede i det.

2. Priser og badges

Uddeling af meritbaserede priser, efterhånden som eleverne udvikler sig gennem materiale, kan hjælpe dig med at tilpasse læringen og anerkende de fremskridt, folk gør. For eksempel at give et badge til en person, der går til hvert webinar i et givet kvartal eller år – det er en big deal! Derudover kan det give dem lyst til mere. Får de et badge mere for perfekt fremmøde næste år? Du kan også udstede certifikater til folk, når de består præcertificerings- eller certificeringseksamener, som de kan dele med nuværende og fremtidige arbejdsgivere samt deres sociale og professionelle netværk.

3. Automatiserede beskeder

En anden funktion, som din forening kan være interesseret i, er muligheden for proaktivt at sende beskeder baseret på forudbestemte kriterier ved hjælp af værktøjet “Intelligente Agenter”. Du kan bruge denne funktion til at minde folk om at logge ind efter et vist antal dage, give en virtuel “high five” til personer eller give medlemmer besked om, at de kvalificerer sig til et bonuskursus. Dine automatiseringer kan endda klare tilmeldingen for dig, noget der fungerer særligt godt med den virtuelle konferencemodel. Fremme medlemsengagement med din forening. At give medlemmer og elever innovative, relevante læringserfaringer kan være en differentiator for din forening.

I dette on-demand-webinar skitserer Holly Whitaker, konsulent for læringsstrategier hos D2L, hvordan du kan tilbyde kontinuerlige læringsmuligheder, der fremmer engagement, forbedrer fastholdelse af medlemmer og hjælper dig med at tjene penge på dine læringstilbud. I dette webinar kan du finde ud af, hvordan du:

  • Forbedre fastholdelse af medlemskab og fremme vækst.
  • Uddybe engagementet med medlemmerne.
  • Mål succesen af ​​læringsprogrammer for løbende succes.
  • Øg mulighederne for indtægtsgenerering for eksisterende læringstilbud.

Link til webinar

Har du brug for en snak om hvorvidt D2L Brightspace er det rette for din virksomhed? Viducon er D2L-partner, så du kan altid kontakte os