I denne e-bog får du svar på, hvordan foreninger integrerer virtuel læring i deres forretningsstrategi, og hvordan de varierer indtægterne ved at tjene penge på læringsprogrammer.

Find ud af, hvordan foreninger:

  • udforsker online læring som en lukrativ indtægtskilde
  • bruger efteruddannelse til at variere og styrke medlemstilbud
  • sætter klare forretningsstrategier for deres online læringsprogrammer

Få din kopi af e-bogen på D2L’s hjemmeside:

How Associations Can Use Learning to Generate Revenue eBook

Eller læs mere om e-bogen under billedet.

Hvordan online læring fremtidssikrer foreninger

D2L’s forskning viser, at mere end halvdelen af ​​foreningerne planlægger at fortsætte virtuelle læringsprogrammer som en permanent del af deres virksomhed. Foreninger er ved at indse, at online efteruddannelse har potentialet til at være en lukrativ indtægtskilde og tilføjer værdi til medlemstilbud. I takt med at landskabet for foreninger udvikler sig, og traditionelle indtægtskilder svækkes, må foreninger variere deres tilbud for at imødekomme deres medlemmers behov og generere indtægter.

For at udforske, hvordan foreninger har justeret deres forretningsmodeller, er D2L og Training Industry, Inc. gået sammen om en forskningsundersøgelse af 125 medlemsbaserede organisationer. I denne e-bog finder du ud af, hvordan din forening kan integrere virtuel læring i din vækststrategi, hvordan du overvinder almindelige læringsudfordringer, og hvordan du tjener penge på dine læringsprogrammer.

Find det korrekte LMS for din forening 

  • 81 % af foreningerne forventer at beholde mange, hvis ikke de fleste, af de ændringer, der er gennemført i løbet af de seneste år.
  • 65 % af foreninger med en stabil post-pandemisk forretningsstrategi siger, at de sandsynligvis opretholder virtuel læring.
  • Foreninger vil gerne generere 51 % af deres indtægter fra virtuelle læringsprogrammer.

Viducon og D2L

Vi er D2L’s danske partner. Har du spørgsmål til brugervenlighed, tekniske muligheder, pris eller noget helt fjerde, står vi gerne til rådighed. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du har brug for sparring i relation til læringsteknologier.