Panopto er globale specialister i videohåndtering og optagelser. De er blandt andet anerkendt af Gartner for at være markedsledere inden for Video Content Management. Panopto servicerer over 5 millioner brugere, og streamer omkring 100 års mængde af videoindhold hver eneste måned.

Panopto videoplatformen tilbyder dets brugere, en fleksibel alt-i-en videoløsning. Denne løsning kan benyttes til at optage, redigere, distribuere, søge og uploade multimedieindhold med blot få klik fra en computer, smartphone, tablet eller ved brug af et mere sofistikeret AV setup. Med Panopto’s optagelses funktioner, kan man optage video, audio, PowerPoint og Keynote slides, skærmoptagelser og meget mere. Alle optagelser bliver lagret i et sikkert og søgbart Video Content Management System (VCMS). Optagelserne kan også indlejres på websider, LMS’er, eller intranet portaler for at forsikre, at du har muligheden for at dele optagelser på den måde, der passer dine præferencer bedst.

Eksisterende video indhold, og enhver optagelse der laves udenfor Panopto, kan også blive uploadet ind i Panopto’s videoplatform. Optagelsen vil derefter få de egenskaber, som var det optaget gennem Panopto fra start, f.eks. ved at videoens indhold får en søgefunktion som Automatic Speech Recognition (ASR). Panopto har integrationer med et stort antal af hyppigt brugte Learning Management Systems (LMS). Det betyder, at brugere også kan få sikker adgang til Panopto videoer, gennem deres LMS.

Brugere har muligheden for at se optagelser med en bred vifte af enheder – lige meget hvor eller hvornår. Seere kan benytte deres foretrukne browser, til at se indhold med deres PC eller Mac, eller bruge Panopto’s app, til IOS og Android for en fantastisk visningsoplevelse, på en smartphone eller tablet enhed.

Ikke nok med at tilbyde et centraliseret videobibliotek, brugervenlige optagelsesfunktioner og fleksible afspilningsmuligheder, så gør Panopto det også meget nemt for brugere at navigere i videoer, med Panopto’s kraftfulde interne søgemaskine. Denne “Smart Search” teknologi gør det muligt for brugerne at søge på ethvert ord der bliver sagt, vist på skærmoptagelser, vist på et PowerPoint eller Keynote slide og alle notater der bliver tilføjet til optagelsen. Brugere kan simpelthen bare indtaste et ord, og derefter blive henvist til det præcise tidspunkt i videoen, hvor det ord bliver benyttet.

En opsummering af nøglefunktionerne

Optagelser
Panopto’s softwarebaserede optager gør det nemt at optage multimedie indhold ved brug af bærbare computere, smartphones eller et mere sofistikeret AV setup. Panopto til Windows og Mac gør det muligt for brugere, at manuelt lave ad hoc optagelser og optage flere inputs samtidigt – herunder video, audio, skærmoptagelse og PowerPoint eller Keynote slides. Disse optagede inputs vil automatisk blive synkroniseret sammen til én integreret videosession. Optagelser kan også blive automatiseret ved brug af Panopto’s fjernoptager eller optaget med Panopto’s app til IOS og Android.

Afspilning

Panopto’s video platform kommer med en interaktiv videoafspiller. Videoafspillerens funktioner gør det nemt at søge i videoer, navigere ved brug af kapitler, noter, bogmærker og meget mere.

Live-streaming
Med Panopto kan enhver bruger live-streame deres video til enhver webbrowser, uden et behov for speciel software. Seerne kan se udsendelsen på deres PC, Mac, IOS eller Android enhed, indsende spørgsmål til oplægsholderen og bruge Panopto’s DVR-funktionalitet til at gå frem og tilbage i udsendelsen – mens den er i gang.

Video upload
Panopto gør det nemt at centralisere og håndtere alle dine videofiler. Med en simpelt “drag and drop” funktion, kan man uploade 1 video ad gangen – eller 100 videoer på samme tid.

Video håndtering og søgefunktioner
Med Panopto kan man trygt lagre og håndtere sine videoer i skyen eller lokalt, med Panopto’s webbaserede Video Content Management System (VCMS).

Statistikker
Panopto giver muligheden for at få adgang til detaljerede rapporter om dine seeres engagement, et omfattende indblik i dine seeres afspilnings opførsel og statistikker på anvendelsen af hver video i Panopto’s VCMS.

Redigering og quizzer
Panopto’s HTML5-baserede videoredigeringsværktøj gør det nemt at udføre de mest hyppige videoredigerings opgaver, direkte fra din browser. Med redigeringsværktøjet kan man f.eks. tilføje quizzer som multiple choice, sand/falsk og “udfyld det tomme felt”.

App til mobil
Panopto’s app gør det nemt at få adgang til dine Panopto optagelser fra din mobile enhed. Appen har en automatisk enheds detektion indbygget i dens software, så videoen tilpasser afspilningsformatet til den specifikke enhed.

Integrationer og Panopto’s API
Panopto har integrationer, med et stort antal af hyppigt brugte LMS’er, som f.eks. Canvas, Saba, Moodle, Blackboard, D2L, osv. Panopto har også en API der kan benyttes til flere integrationer.

Download PDF’en