Hver dag bruger medarbejdere en masse tid på at sidde til møder både fysisk og online. Mange ledere af virksomheder er begyndt at undersøge mulighederne for at frigive mere af medarbejdernes tid fra alle de møder.

Der er en løsning på denne udfordring, som flere virksomheder nu gør brug af.

Hvad er hemmeligheden, tænker du måske? Optag alle dine møder.

Når en møde bliver optaget – uanset om det er til en konference eller i et videoopkald – så bliver de samtaler, som medarbejderne alligevel har, omsat til vidensdeling. Derved øges produktiviteten, og det kan ses på en virksomheds bundlinje.

Ved du, hvad det bedste ved denne hemmelighed er? Du har allerede alt det, som du skal bruge.

Mange virksomheder har i dag konferencelokaler udstyret med videokameraer, mikrofoner og endda software til konferenceopkald, der gør det muligt for folk til møde at mødes fra forskellige steder rundt omkring i verden. De fleste mennesker har også videokamera og mikrofon indbygget i computeren. Det betyder derfor, at det eneste, der står i vejen for optagelsen af møder er, at ingen har tænkt på at trykke på ‘optag’-knappen endnu.

Se dette white paper, og bliv klogere på, hvordan og hvorfor flere virksomheder vælger at optage sine møder for at booste medarbejderproduktiviteten.

Find White paper fra Panopto (på engelsk)