Webinaret med Copenhagen Business School havde fokus på anvendelsen af undervisningsvideoer både ift. hvad de havde lært samt vejen fremadrettet. Webinaret foregik på engelsk og blev afholdt onsdag d. 5. maj kl. 11 – 11.50 (incl. 10 min til Q&As).

For at forblive en uddannelsesinstitution i verdensklasse skal CBS fortsat være innovativ og på toppen i forhold til ​​moderne læringsteknologier også i fremtiden. De var første til at anvende Panopto (en all-in-one videoplatform) i Danmark for 8 år siden. Da Covid-19-pandemien ramte i 2020, havde CBS en fordel, da brugen af ​​en videoplatform allerede var en integreret del af undervisningsmiljøet.

På webinaret fortalte gæstetalerne om, hvordan Teaching & Learning-afdelingen bidrager til at opnå den strategiske prioritet i relation til online og blended learning ved hjælp af moderne videoløsninger som Panopto.

Dette webinar var et samarbejde mellem Copenhagen Business SchoolPanopto og Viducon Aps.

Gæstetalere:

  • Mads Szylit Larsen, Video Manager, Copenhagen Business School
  • Nanna Andersen, Learning Designer, Copenhagen Business School

Værter:

  • Ciara McKeever, Events Marketing Manager, Panopto
  • Maria Øster, Marketing Manager, Viducon

Om Copenhagen Business School: CBS er Danmarks største handelshøjskole og betragtes som en prestigefyldt uddannelsesinstitution med internationale topplaceringer. Online læring og blended learning har været en strategisk prioritet for CBS i mange år.

Teaching & Learning Department er en udviklings- og support enhed for undervisere og programdirektører. Deres mission er at støtte og fremme pædagogisk udvikling af undervisningen og skabe et inspirerende læringsmiljø. De tilbyder konsulentydelser og support til professionelle videooptagelser, der sikrer transformation af kurser til et online og blending learning format.