Nem optagelse med Panopto's recorder

Med Panopto’s indbyggede Recorder (optagerprogram), kan I let selv optage jeres video. Det betyder, at enhver træner og underviser let selv kan starte en optagelse uden først at skulle henvende sig til IT eller AV-afdelingen. Optagelserne uploades automatisk til skyen via Panoptos SaaS-cloud løsning, også selvom nettet svigter. Det betyder, at man altid kan være sikker på at ens optagelse bliver gemt.

Der er mulighed for at tilknytte op til 5 input til jeres optagelse, herunder flere kameraer, Power Point slides, PDF’er med videre.

Panopto recorder

Optag møder og gør dem søgbare

Hvis I afholder mange møder via Microsoft Teams, Zoom eller et andet web konference-system, kan I med fordel optage jeres møder og uploade dem til Panopto. På den måde bliver de nemlig automatisk optimeret til søgning, så man let kan genfinde og gense passager fra et møde. Det gør mødereferater overflødige.

Værdifuld information, udvekslet på møder, går ofte tabt. Kun en time efter et møde slutter, kan medarbejderne huske blot 44 % af det diskuterede indhold. Og seks dage efter et møde falder det tal til 25 %. Mødereferat og referater gør ikke meget for at løse problemet, da de kun fanger en lille brøkdel af diskussionerne og ikke kan gengive samtalens nuancer eller detaljerne.

Derfor optager et stigende antal organisationer nu møder som en standardpraksis. Når du optager dine møder, kan deltagerne give deres udelte opmærksomhed uden at bekymre sig om at tage noter. Ingen behøver at løse en planlægningskonflikt i sidste øjeblik. Teams kan dele optagede møder med nye teammedlemmer, efter en sessionen har fundet sted. Og et søgbart arkiv af optagede møder kan give en uovertruffen historisk oversigt over igangværende projekter.

Uanset om du optager fra dit videokonferencesystem eller blot med et kamera i mødelokalet, gør Panopto det nemt at optage, administrere og dele næsten enhver form for møder sikkert.

Optag hvad som helst, hvor som helst

Med dedikeret software og apps til Windows, Mac og iOS giver Panoptos fleksible videooptagelsessoftware dig mulighed for at optage online, offline og hvor som helst du kan tage din smartphone med. Det er nemt for førstegangsbrugere, der efter få minutter kan gå i gang med at optage. Samtidig er softwaren kraftfuldt nok til også at blive brugt af AV-afdelinger til at optage live-begivenheder med flere kameraer i professionel kvalitet.

Panopto kan optage video fra stort set enhver optageenhed, og du kan tilslutte til din bærbare eller stationære computer, inklusive eksterne webcams, avancerede videokameraer, dokumentkameraer, mikroskoper og mere. Panopto kan også optage video med flere input, så du kan optage dig selv, mens du præsenterer – samtidig med du også viser dine slides og laver demonstration på skærmen. Tilslut blot dine enheder til din computer, vælg det visuelle billede, du vil vise, og klik på optag.

Live-stream med Panopto

Via Panopto kan I live-streame fx business updates og townhall meetings.

Livestream begivenheder, kommunikation, foredrag og mere i forbløffende high-definition, med minimal buffering og ingen kompliceret opsætning. Med Panopto er livestreaming lige så let som at vælge dine video- og lydkilder, klikke på “Webcast” og trykke på optag.

Panoptos professionelle livestreaming-software tilbyder en enkel løsning til det, der plejede at være en kompleks og kostbar indsats. Bygget på moderne streaming-arkitektur leverer Panopto pålideligt video i den højeste kvalitet til seere på enhver enhed, så du ikke behøver at konfigurere live streaming-servere, konfigurere dyre kodere eller bekymre dig om at spolere dit netværk.

Panopto optager også, mens der live-streames, hvilket giver dig en fejlfri optagelse, der kan ses on-demand, så snart livestreamen afsluttes.