Panopto know-how guides

Panopto guides

På denne sider kan du finde en række Panopto guide, der kan hjælpe dig i din daglige anvendelse af Panopto. Har du udfordringer med at optage en video, anvende Camtasia integrationen, embedde en YouTube video? Måske kan nogle af de nedenstående videoer hjælpe dig videre.

Se Panopto Guide ved at klikke på nedenstående eller dette link Panoptos Guides – How To Videos og logge ind med din Panopto brugerprofil.

Panopto guide bliver automatisk opdateret

Ovenstående guides og how-to-toturials holdes opdateret af Panopto, og vores web site henter automatisk de seneste og opdaterede guides via Panopto Support. Ved at logge på har du mulighed for at se flere guides og toturials. Du kan også gå direkte videre til Panoptos support-sider.

Som Panopto kunde får du automatisk adgang til Panopto Support siderne, hvor du kan finde meget mere hjælpe til dig daglige arbejde med Panopto, hvad end du er slutbruger eller administrator. Kan du ikke finde det du søger på disse sider, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig videre.

Kontakt os
Panopto guides

Gratis Panopto prøveperiode

Har I ikke allerede Panopto i jeres organisation? Så kan I via nedenstående formular få en gratis prøveperiode. Prøveperioden varer i 30 dage og er naturligvis uforpligtende. For at oprette en Panopto prøveperiode, skal I udfylde nedenstående kontaktformular. Herpå vil en af vores medarbejdere kontakte jer med henblik på aktivering af prøven.

Hvis jeres organisation søger en videoplatform, kan det være en fordel at afprøve forskellige videoplatforme, inden I foretager en investering. Det kan være en kostbar affære at vælge den forkerte platform, og derfor vil vi til enhver tid anbefaler jer at afprøve de forskellige platforme først. En prøveperiode på Panopto giver jeg mulighed for at afprøve platformen, og vi står naturligvis parat til at besvare spørgsmål undervejs. Inden opstart kan vi, hvis dette ønskes, tilbyde en demo, hvor vi fortæller om de forskellige Panopto features.

    Felter markeret med * skal udfyldes.
    Ved at udfylde formularen accepterer jeg at blive kontaktet med henblik på oprettelse af prøveperioden. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til [email protected].

    Ved at indsende denne formular accepterer du vores Persondatapolitik.