Video anvendes i alle typer brancher

Brug video i alle brancher: til onboarding, træning og undervisning, og oplev hvor effektivt et værktøj det kan være. Det er ikke et værktøj, der erstatter den værdifulde face-to-face undervisning, men med video som en del af organisationens digitale læringsstrategi, står man stærkt rustet til fremtiden. Kunne du forestille dig, at jeres medarbejder allerede havde set vigtig basis-information inden de møder op på et kursus? Så kan tiden på et kursus gå med at sætte den viden i spil, stille spørgsmål og påbegynde aktiv læring. Har i ingeniører i Italien, der skal oplærings i at betjene en bestemt maskine? Prøv med video til onboarding af de nye medarbejdere. Med video kan man skabe detaljerede træningsvideoer, så man ikke nødvendigvis behøver rejse frem og tilbage for at oplære medarbejderne.

I alle brancher er mulighederne uendelige

En videoplatform som Panopto kan også let anvendes til corporate communication. Lav live streaming af jeres næste business update med ét klik til hele organisationen. Del viden internt, og hold fast i jeres organisations værdifulde viden ved at opbygge et sikkert og søgbart bibliotek. På den måde sikrer I, at værdifuld og unik viden ikke går tabt, når medarbejder går på pension eller skifter job. Specifikke kompetencer kommer hele organisationen til gode. Dette er kun begyndelsen! Når I først er i gang med video som et led i jeres interne kommunikation, onboarding og generelle strategi for vidensdeling og videns-fastholdelse, åbner nye døre sig. I kender jeres behov – vi hjælper jer med løsningerne. Find inspiration herunder til, hvordan videoløsninger optimerer læringsprocesser og ressourcer på de specifikke brancher.

Kontakt os

Finans og forsikring

Inden for brancher i finans- og forskningsverdenen kan videoløsninger anvendes til digital læring, kurser og introduktion. Spar ressourcer, optimer og effektiviser jeres oplæring og uddannelse af medarbejdere på tværs af landegrænser.

Byggeri og industri

Sikkerhed og certificering bliver vægtet højt inden for brancher i byggeri og industri. Derfor kan intelligente videoløsninger være med til at holde medarbejderne opdateret om regler, maskiner og tilladelser.

Life Science

Anvend video til onboarding eller træning i medicinsk udstyr samt information om komplekse processer. Vis flere kameravinkler og gør demonstration af udstyr illustrativt for forhandlere og medarbejdere.

Teknologi

I højteknologiske virksomheder og IT virksomheder kan illustration med video være ideelt til at forklare komplekse processer. Del skærm, slides, taler og flere vinkler i ét og samme view.