Salgstræning via E-læring

Har du overvejet at benytte video som en del af E-læring til salgstræning og oplæring af forhandlere? Video er et stærkt kommunikationsredskab til interne salgskurser og oplæring af salgsfolk, distributørerne og forhandlere. Har I mange, der skal orienteres samtidig, eller har I gentagne salgskurser af medarbejdere, er video et stærkt supplement.

I gennemsnit tager onboarding af nye medarbejdere inden for salg mere end tre måneder. At skifte til online salgstræning har vist sig at reducere tiden anvendt på oplæring med 35 % – hvormed I hurtigere kan få jeres sælgere i marken for at sælge. Læs mere om onboarding med video.

E-læring

Effektiv, agil og konsistent salgstræning med video

Gør salgstræningen mere effektiv ved brug af video samt E-læring, og uddan nye salgsfolk med mere konsistens. Med en videoløsning kan I skalere agil salgstræning til salgsrepræsentanter, der befinder sig rundt om i landet eller i verden. Kunderne forventer, at jeres sælgere forstår produktdetaljer, priser og support-planer. Hver gang I ændrer en feature, funktion eller politik, forventer kunderne, at jeres sælgere er orienterede. Brug af video gør det nemt for jer at skabe agil salgstræning – og for at vise jeres team hvordan enhver detalje fungerer.

Prøv Panopto som E-læring platform

Uddan jeres sælger med stor konsistens, og skaler jeres salgstræning ved brug af video verden over. Det er nemt at optage videoer i Panopto, og det sikrer, at jeres salgstræning holdes opdateret. Distribuer videoerne i et søgbart videobibliotek, så sælgerne on-demand fra både computer og mobil kan få adgang til opdateret viden. Med en high-end videoløsning som eksempelvis Panopto kan I træne sælgere i marken, på kontoret eller forhandlere rundt om i verden både effektivt og omkostningsbevidst. Gør salgstræningen mere effektiv med en videoløsning.

Gør salgspræsentationer levende med Panopto

PowerPoint og præsentationer på en tablet er gode redskaber for sælgere, når de er ude i marken. Men drømmer I om, at jeres sælgere skal skille sig ud fra mængden, kan det være I skal gå nye veje?

Sammenlignet med video er powerpoint-slides en lidt “flad” oplevelse. Brug i stedet Panopto som E-læring platform. Med Panopto kan jeres sælgere optage og dele salgsmateriale, så det vises, som det egentlig bør ses – med enhver visuelt detalje og animation i filmisk HD. De kan hoppe ud af slides, tilføje produktdemonstrationer, vise optagede kundeudtalelser, detaljerede gennemgange og alt muligt andet. Og de kan gøre dette fra deres computer eller tablet med blot få klik.

E-læring
Panopto trial

Integration med CRM

Med den rigtige videoløsning kan man sætte en stopper for manuelt at skulle logge salgsopkald. Optag et opkald f.eks. via en smartphone, og anvend en videoplatform som Panopto til at tilføje den til kundes konto i Salesforce eller et andet CRM.

Customer relationship management systemer (CRM) er ikke designet til at håndtere videoer. Det kan Panopto. Panopto har en lang række integrationer med systemer som Sharepoint, Cornerstone, Canvas, Moodle, Brightspace, SABA, Blackboard og SAP SuccessFactors. Læs mere om integrationer på Panopto.com.

Oracle har med fordel anvendt on-demand video til at give energi til salgs kickoff møder i stedet for at investere tid og energi i at iscenesætte en årlig F2F event for hele den internationale salgsstyrke. De har endvidere sparet 10 millioner $ ved den omlægning. (Forbes)