Videobibliotek

Corporate videobibliotek

Et videobibliotek (VCMS) fungerer som en intern video-database, hvor I kan finde alle videoer produceret i organisationen. Har I en high-end videoplatform som Panopto, kan I placere samtlige videoer i ét og samme bibliotek, uanset hvordan de er produceret, og hvilket filformat de er i. Hvis jeres videoplatform kan optimere til søgning, har I mulighed for at indeksere samtlige videoer og finde dem hurtigt. Med Panopto kan man søge på både det talte og det skrevne ord på 20 forskellige sprog via ASR (automatic speech recognition) og OCR (optical character recognition).

Saml alt i ét videobibliotek

Kurser, e-learning, medarbejdertræning, viden, salgstræning og marketingvideoer kan samles ét og samme sted. Al viden kan søges frem, deles og ses igen og igen. I bør sikre jer, at I investerer i en sikker og lukket platform, der kun administreres af jer. Vidensdeling med video kan forløbe sikkert og internt i en organisation med Panopto.

Sikkert videobibliotek i skyen

Et sikkert videobibliotek

Jeres personlige videobibliotek er med til at sikre, at organisationens interne vidensdeling bliver opbevaret, samt delt effektivt og forsvarligt. Videoerne er kun tilgængelige for dem, der får adgang til videoarkivet; og adgang kan administreres på mappeniveau. Bruger man YouTube, Dropbox eller Vimeo kan informationen ende i de forkerte hænder, da disse ikke er sikre.

Panoptos video cloud er med til at øge sikkerheden, så jeres videoer ikke ender med at blive tilgængelig for offentligheden. Med et videobibliotek sikrer I, at al  vidensdeling med video forbliver internt i organisationen. Læs mere om sikkerhed for videoløsningen Panopto.

Søgefunktion med Panopto

Skal medarbejderne finde eller genfinde indhold, er det en kæmpe fordel, hvis jeres videoarkiv er let at søge i!

Panoptos søgefunktion og tale-til-tekst kan bruges på 20 forskellige sprog. Panopto indekserer automatisk alle videoer via ASR (automatic speech recognition) og OCR (optical character recognition). Det betyder, at brugerne kan søge på ethvert talt og skrevet ord i hele videoarkivet og ned i den enkelte video. Funktionen er tilgængelig for alle brugere af Panoptos sikre cloud løsning.

Søg på 20 forskellige sprog

Søgefunktionen i en VCMS løsninger gælder på disse 20 forskellige sprog: Engelsk (US), engelsk (GBR), engelsk (AUS), dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk, tysk, fransk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, spansk (ESP), spansk (MEX), russisk og kinesisk (simplificeret/Mandarin).

Når I skal etablere et videobibliotek er det naturligvis vigtigt, at de sprog i anvender er dækket af denne funktion. Undertekster kan endvidere genereres automatisk og er en integreret del af Panoptos løsning.

Panopto konference

Et møde, værd at holde, er værd at holde fast i

Videokonferenceløsninger som Zoom, WebEx, Teams, Skype for Business er gode til dialog i realtid. En videoløsning som Panopto tager over, hvor konferenceløsningerne slipper. Integration med Zoom, WebEx og Teams betyder, at jeres organisation kan se eller gense møder, når det er afsluttet, fordi de med en sådan videoplatform kan optages nemt.

Gør din videoløsning komplet med et samlet kommunikationssystem som Panopto. Panopto kan også bruges med de eksisterende kommunikationssystemer til at optage og live streaming af møder, præsentationer og corporate events. Efterfølgende uploades videoen automatisk til Panoptos sikre videobibliotek, hvilket gør videoerne nemmere at finde, dele on-demand eller streame. Vidensdeling med video kan gøres nemt og brugervenligt for alle i en organisation med Panopto.