Anvendelse af video i virksomheder

Video er et vigtigt og meget illustrativt kommunikationsværktøj. I dagens digitale verden er videoløsninger typisk en integreret del af virksomheders undervisnings- og træningsmetode. Brugen af video bidrager til at gøre digital læring lettere at arbejde med for alle involverede parter.

Hos Viducon markedsfører vi en række videoløsninger, der kan anvendes som kommunikationsværktøj til virksomheders onboarding af nye medarbejdere, corporate communications, medarbejdertræning og salgstræning. Alle videoer bør hostes samlet i et centralt og sikkert videobiblioteket, der er let tilgængeligt undervisere og medarbejdere. En platform til deling, distribution og med mulighed for at søge i databasen (VCMS-løsning), optimerer virksomhedens mulighed for vidensdeling på tværs af afdelinger og teams.

På disse sider kan du læse om forskellige anvendelsesmuligheder, herunder video til onboarding og video til medarbejdertræning med videre.

Videodokumentation af intern viden

Onboarding

Onboarding af medarbejdere kan være en lang proces, der kræver tid og ressourcer i en virksomhed. Digital onboarding kan effektivisere og optimere processen.

Corporate videobibliotek

 Et corporate videobibliotek gør det nemmere for medarbejderne at vidensdele og fastholde vigtig viden på tværs af afdelinger eller i en projektgruppe.

Medarbejdertræning

Videoløsninger kan være med til at styrke medarbejdertræningen, da videoerne hele tiden er tilgængelig til online og dermed kan ses eller genses.

Salgstræning

Video kan være et stærkt værktøj til onboarding af en ny medarbejder eller som internt træningsredskab. Anvend video til salgskurser og præsentation af salgstal.