Digitale værktøjer er i dag en del af undervisningen

Video i undervisningen

Uddannelsesinstitutioner bruger i stigende grad video i undervisningen. Formålet er at øge de studerendes engagement gennem det visuelle og via interaktive opgaver, samt at variere undervisningen ved hjælp af korte undervisningsvideoer, flipped class room og blended learning. Desuden kan man øge fleksibiliteten ved at optage undervisningssessioner og forelæsninger, da de studerende derpå kan gense eller se undervisning, de er gået glip af.

Vores kunder tæller både universiteter, handelshøjskoler, erhvervsskoler, professionshøjskoler og grundskoler. Disse uddannelsesinstitutioner har behov for meget forskellige løsninger. Vi rådgiver beslutningstagere inden for undervisningsverdenen og finder sammen frem til løsninger, der matcher lige netop den enkelte type skole eller uddannelsesinstitution. Kontakt os, når I har brug for sparring eller vejledning for at finde den rette videoløsning til undervisning.

Kontakt os
Studerende klar til digital undervisning
Digital undervisning af studerende

Video i undervisningen - til ethvert behov

Når man arbejder med video i undervisningen, skal man naturligvis finde de videoløsninger, der passer til ens behov. Og det er derfor op til den enkelte organisation at beslutte, hvilke redskaber og eller platform, der er den rette. Har din organisation behov for:

Vi tilbyder udannelsesinstitutioner omkostningseffektive og skalérbare videoløsninger. Det er vigtigt for os, at videoløsningen passer til lige netop jeres situation. Og at den er nem og intuitiv for jer at anvende. Vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning til at understøtte video i undervisningen.

Find det bedste intelligente udstyr

Video i undervisningen bliver mere og mere udbredt på uddannelsesinstitutioner, og for at det kan fungere optimalt, skal det rette udstyr være på plads. Intelligent udstyr giver undervisere en større fleksibilitet i forhold til at imødekomme behovet for den enkelte studerende.

Hvilket udstyr til video i undervisningen bør I vælge?

Der er mange muligheder, og det er ikke altid nemt at vælge det rette udstyr. Skal udstyret bruges til hybrid undervisning, online undervisning, flipped classroom eller noget helt andet? Hvordan ved du, hvad du skal vælge på vegne af din organisation? Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde det rette udstyr samt den rette videoløsning til undervisningen.

Du kan her læse mere om intelligent udstyr.

Swivl-robotten til digital undervisning

Gør dine videoer interaktive

Du kan gøre dine videoer interaktive ved hjælp af Hihaho og derved skabe sjovt og engagerende materiale til elever eller studerende. Med video i undervisningen bliver det hele mere levende og engagerende for dine studerende. Hihaho-softwaren gør det muligt at placere lag oven på dine egne videoer, så du kan indsætte spørgsmål, “hop videre” knapper og andre interaktioner. Elever og studerende tager derved aktiv del i læringsprocessen, når videomaterialet er interaktivt. Du kan nemmere fange og fastholde de studerendes opmærksomhed, når de inddrages i videoen løbende. En interaktiv video gør, at man skal forholde sig til mere end bare at trykke ‘Play’. Derudover øges den gennemsnitlige seertid med hele 47%, når du benytter interaktive videoer.

Se eksempler på hvordan hihaho kan bruges