Viducon services

Optagelser og rådgivning

Hos Viducon tilbyder vi en række services, herunder assistance til optagelse og livestreaming. Vi udbyder endvidere workshops i praktisk anvendelse af videoløsningen Panopto. Disse workshops tilrettelægges, så de passer præcist til kundens behov.

Vores tre serviceområder er:

    • Optagelser og live streaming af events, foredrag, seminarer, konferencer og lecture capture.
    • AV installation relateret til video – opsætning og rådgivning i forhold videoudstyr til træning og undervisning i fx mødelokaler, auditorier og undervisningslokaler.
    • Workshops – træning i videoplatformen Panopto, der er en intelligent software til videotræning.

Live streaming

Live stream en event eller konference? Læs mere om, hvordan vi kan varetage dette for jer og se vores priser. Vi sørger for lyd og billede. Det er efterfølgende også muligt at få en optagelse af eventen.

Online konferencer

Skal I afholde en online konference? Er det ikke muligt at samle alle deltager fysisk på samme location, kan en konference med fordel afholdes online. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe.

AV installation

Installation af optagelsesudstyr i et møde- eller undervisningslokale? Vi kan assistere med det tekniske og rådgive jer, så vi sammen finder frem til det bedste set-up i forhold til billede og lyd.

Workshops

Med mere en 8 års erfaring med Panopto, kender vi systemet rigtigt godt, og vi kender til alle de muglige brugerscenarier. Derfor har vi mulighed for at tilbyde workshops for at uddanne ansatte og undervisere.