Viducon services

Optagelser og rådgivning

Hos Viducon tilbyder vi en række services, herunder assistance til optagelse og livestreaming. Vi udbyder endvidere workshops i praktisk anvendelse af videoløsningen Panopto. Disse workshops tilrettelægges, så de passer præcist til kundens behov.

Vores tre serviceområder er:

    • Livestreaming og optagelse af events, foredrag, seminarer, konferencer og lecture capture.
    • AV løsninger og installationer relateret til video – opsætning og rådgivning i forhold videoudstyr til træning og undervisning i fx mødelokaler, auditorier og undervisningslokaler.
    • Workshops – træning i videoplatformen Panopto, der er en intelligent software til videotræning.

Livestreaming

Livestreaming af en konference eller event? Læs mere om, hvordan vi kan varetage dette for jer, og se vores priser. Vi sørger for lyd og billede. Det er efterfølgende også muligt at få en optagelse af eventet.

Online konferencer

Skal I afholde en online konference? Er det ikke muligt at samle alle deltagere fysisk på samme location, kan en konference med fordel afholdes online. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe.

AV installation

Installation af optagelsesudstyr i et møde- eller undervisningslokale? Vi kan assistere med det tekniske omkring av-løsninger og rådgive jer, så vi sammen finder frem til det bedste set-up i forhold til billede og lyd.

Workshops

Med mere en 8 års erfaring med Panopto, kender vi systemet rigtigt godt, og vi kender til alle de mulige brugerscenarier. Derfor har vi mulighed for at tilbyde Panopto workshops for at uddanne ansatte og undervisere.

International Congress of Mathematicians 2022

Københavns Universitet har i juli 2022 afholdt konferencen International Congress of Mathematicians. De skulle hurtigt omstille sig, da eventet blev flyttet fra Skt. Petersborg grundet krigen i Ukraine og gik fra fysisk til online. Gennem seks dage havde vi fornøjelsen af at optage 25 foredrag, hvor størstedelen blev livestreamet til seere fra hele verden. Eventansvarlige Natalie fra KU udtaler:

“Vi bad Viducon om at tage sig af optagelsen og streamingen af omkring 25 foredrag til ICM, en meget vigtig begivenhed, der var blevet flyttet online med ret kort varsel. Vores lokale begivenhed i København skulle koordineres med en global online platform, efter en meget stram tidsplan, med online moderatorer og fysiske deltagere. Matias, der optog og livestreamede for os, var fantastisk! Han var dedikeret, organiseret og pålidelig. Han var også rigtig god til at kommunikere med vores ret blandede gruppe af foredragsholdere, så alle havde en god oplevelse”.

Videoen med Thomas Nikolaus er fra konferencen på Københavns Universitet.