21 ud af de 25 bedste universiteter på ranglisten for Times Higher Education World University 2019 benytter Panopto til optagelse af deres uddannelsesvideoer og deres video bibliotek. Panopto er den førende virksomhed inden for markedet om videoplatform, der udbydes til videregående uddannelser. Derudover benytter 21 ud af de top 25 bedste universiteter på ranglisten for 2019 US News & World Report Best National Universities Panopto’s videoplatform. 2019 bliver det andet år i træk, hvor mindst 20 af verdens top 25 akademiske institutioner er Panopto-kunder.

“Verdens top colleges og universiteter genererer millioner af timers optagelser af forelæsninger, flipped classrooms, præsentationer fra studerende og begivenheder på campus. Det skaber et solidt videobibliotek til institutionel viden”, sagde Eric Burns, med-stifter og CEO af Panopto. “I mere end et årti har Panopto’s mission været at hjælpe enhver med at dele viden ved brug af video. Vi er beæret over at være en del af den måde disse institutioner hjælper sine studerende og opbygger langtidsvarende videobiblioteker til vidensdeling.”

Siden 2007 har undervisere, medarbejdere og studerende på universiteter verden over, benyttet Panopto til sikkert at holde styr på deres digitale videobiblioteker, optage og dele forelæsninger samt flipped classroom materialer og optage de studerendes opgaver i videoformat. I løbet af disse år har Panopto været førende inden for online video til videregående uddannelser, der tilbyder kunder nem integration, undertekster og tilgængelighed til en overkommelig pris. Derudover tilbyder Panopto skalérbare videoløsninger, integrationer med alle populære Learning Management Systems (LMS), fleksibel videooptagelse, samt den mest omfattende videosøgningsteknologi inden for sit marked og kundesupport i særklasse.

Om Panopto

Panopto hjælper universiteter og virksomheder med at skabe søgbare videobiblioteker til deres egen institutionelle viden. Siden 2007, har virksomheden været en pionér indenfor Video Content Management Systems (VCMS). I dag er Panopto’s video platform, det største depot af ekspert undervisningsvideoer i verden. Med et hovedkvarter i Seattle, med kontorer i Pittsburgh, Sydney, Hong Kong og London.

Om “The Times Rangliste for Verdens Top Videregående Uddannelser”

Rangliste fra The Times for Verdens Top Videregående Uddannelser 2019 inkluderer mere end 1,250 universiteter. Ranglisten er lavet ud fra 13 kalibreret ydelsesindikatorer for at tilbyde de mest omfattende og balancerede sammenligninger, på baggrund af undersøgelser lavet blandt studerende, akademikere, universitets ledere og regeringer. De data der ligger bag Ranglisten for 2019 har været underkastet en fuld revidering af virksomheden, PricewaterhouseCoopers.

Om U.S. nyheder og verdensrapporten for ranglisten af top globale universiteter

U.S. Nyheder og Verdens Rapporten for Ranglisten af Top Globale Universiteter evaluerer mere end 1,500 krediterede colleges og universiteter målt på 16 forskellige kriterier for akademisk kvalitet. For at kvalificere sig til listen skal universiteter tilbyde en lang række bacheloruddannelser samt kandidat- og doktorgraduddannelser og derudover have et fokus på forskning.