Søg i videobiblioteket

Via Panoptos søgbare VCMS er det nemt og hurtigt at finde præcis det du søger. På den måde er Panopto også et ideelt værktøj til vidensdeling via video.

Søgefunktionen fungere via Optical Character Recognition (OCR) og Automatic Speech Recognition (ASR). Det betyder, at du kan søge på ethvert talt og skrevet ord i videoen, i slides, i pdf’er og meget mere.

Den automatiske indeksering fungerer på 20 forskellige sprog: Dansk, svensk, norsk, hollandsk, engelsk (US), engelsk (GBR), engelsk (AUS), fransk, tysk, italiensk, spansk (ESP), spansk (MEX), portugisisk, russisk, ungarsk, polsk, japansk, koreansk, kinesisk, kinesisk (TWN).

Den bedste support til videosøgning

Panopto’s Smart Search er en af de mest omfattende metoder til at søge i indhold i et videobibliotek. Derfor bliver Panopto’s Smart Search af Forrester Research omtalt som: “The best support for video search.” Læs mere på Panopto.com

Videosøgning med OpenSearch

Gode nyheder – Panoptos video-søgemaskine er forbundet med dit LMS-system, CMS, samarbejdsplatforme med mere. Det betyder at I kan finde relevant video-indhold uanset hvor I søger efter informationen.

Takket være OpenSearch kan du sikkert linke til Panopto’s Smart Search søgemaskine med andre værktøjer og applikationer anvendt i jeres organisation og se et aggregeret søgeresultat ét sted. Det betyder, at du kan søge i dit Panopto bibliotek selvom du er inde i Slack, Canvas, Blackboard, Moodle, Cornerstone, Salesforce eller et andet program.

Og med OpenSearch kan du endda søge i dit private videobibliotekt fra din browser-adresse eller søgebar. Du skal blot tilføje Panopto til din browser’s liste for tilgængelige søgeudbydere, og du kan få Smart Search-videosøgeresultater uden at skulle forlade Chrome, Internet Explorer, Firefox eller Safari.

Del og tilegn viden mere effektivt

Med Panopto kan du skabe et organisk miljø af on-demand video til deling og øget viden i organisationen. Medarbejder og studerende kan herigennem selv fremsøge viden, fuldstændig ligesom de gør på fx. Google og YouTube.

Panoptos videotagging-funktion giver dig mulighed for at anvende tags på videoer og administrere det tilgængelige tag, og det øger synligheden af videoindhold på tværs af dit team, afdeling eller i hele organisationen. Ved at abonnere på andre brugere og tags, kan du finde nye videoer og oplysninger fra de personer og emner, du er mest interesseret i. Du kan også gennemse videoer efter tags for at dykke dybere ned i den viden, der er mest relevant for dig.