Prøv Panopto

Panopto trial

Har jeres virksomhed eller uddannelsesinstitution lyst til at få en gratis Panopto prøveperiode på hele 30 dage? Perioden er naturligvis uforpligtende.

For at oprette en Panopto prøveperiode, skal I blot udfylde kontaktformularen til højre. En af vores medarbejdere vil derpå kontakte dig for at aftale et tidspunkt for aktivering af prøveperioden.

Panopto

  Felter markeret med * skal udfyldes

  Ved at udfylde formularen accepterer jeg at blive kontaktet med henblik på oprettelse af prøveperioden. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til [email protected].

  Ved at indsende denne formular accepterer du vores Persondatapolitik.

  Hvad kan I få ud af en Panopto trial?

  Hvis jeres organisation søger en videoplatform, kan det være en fordel at afprøve forskellige videoplatforme, inden I foretager en investering. Med en Panopto trial på 30 dage får I en gratis og uforpligtende prøveperiode. Inden vi sætter prøveperioden i gang, kan vi, hvis dette ønskes, tilbyde en demo, hvor vi fortæller om de forskellige Panopto features.

  Panopto trial
  Panopto

  Hvad er Panopto?

  Panopto er en all-in-one brugervenlig videoplatform, der fortrinsvis anvendes til træning og undervisning med video. Det kan være til fx træning, undervisning, men fungerer også ideelt til fx after sales service og andre situationer, hvor man skal forklare noget til andre. Med en Panopto trial kan I både optage, redigere, hoste og distribuere videoerne,

  Via en Panopto trial får I mulighed for at:

  • Optage videoer via en web eller indbygget ‘recorder’
  • Se hvordan Panoptos hosting fungerer. Videoerne gemmes i ét centralt og sikkert videobibliotek
  • Afprøve søgefunktionen, hvor I kan søge på ALT i hele arkivet og ned i den enkelte video – både på det talte og det skrevne ord  via ASR (automatic speech recognition) og OCR (optical character recognition).
  • Prøve at live streame og optage med ét klik
  • Afprøve den brugervenlige software med redigerings-, quiz funktion m.m.