Hosting i sikkert videobibliotek

Med Panopto kan I uploade og gemme videoer til et sikkert cloud-baseret videobibliotek. Det er samtidig nemt at give specifikke medarbejdere, studerende og grupper adgang til specifikke og relevante områder og foldere.

Når en medarbejder uploader en video, der kun er beregnet til interne øjne, til et offentligt delingswebsted som YouTube eller Vimeo, kan det være problematisk for organisationen, da disse platforme ikke er sikre.

Med Panoptos video cloud er I sikret, at jeres interne videoer hostes privat og at I aldrig løber tør for plads. Medarbejdere kan uploade videoer og dele dem med kontrollerede visningstilladelser, der kan indstilles på biblioteks-, mappe- og individuelt niveau. Panopto har endvidere single sign-On (SSO) identitetsstyringssystemer, så dit følsomme videoindhold aldrig uforvarende deles med det forkerte publikum. Læs mere om Panopto og sikkerhed.

Nem uploade og "drag and drop"

Panopto gør det nemt at centralisere og håndtere alle dine videofiler, så de er samlet i ét og samme bibliotek. Panoptos VCMS-løsning er let og intuitiv at navigere i – til glæde for både medarbejdere, kursusdeltagere, undervisere og studerende.

Du kan uploade alle typer videoer til Panopto (AVI, MP4, MPG, WMV, MOV, 3GP, WMA, MP3, M4V and more), også selvom de ikke er optaget via Panopto recorderen. Du kan kan uploade både fra telefon, tablet og smart phone (iOS og Android).

Med en simpelt “drag and drop” funktion, kan I uploade 1 video ad gangen – eller 100 videoer på samme tid!

Elastisk skalering sikrer intakt ydeevne ved spidsbelastning

Jeres videoplatform skal automatisk kunne øge kapaciteten, så den kan håndtere et øget antal visninger og indhold. Panopto tilbyder den mest skalerbare cloud-baseret videoplatform, der findes på markedet. Det betyder, at platformen kan håndtere presset, hvis mængden af indhold pludselig eksploderer.

Hver måned streamer Panopto Cloud mere en 1,7 millioner timer (svarende til 200 års video) video over hele verden. Og Panoptos unikke support i forhold til elastisk skalering hjælper til med at sikre ydeevnen under spidsbelastningsperioder – som for eksempel i forbindelse med corporate events eller universiteters eksamensperioder.

Panopto tildeler fx nye front-end, kodnings- og dataressourcer dynamisk under disse efterspørgselsstigninger og fordeler ressourcerne automatisk ved efterspørgsel.

Regional video cloud infrastruktur

Fysisk afstand er afgørende, når det drejer sig om at streame video online. Hosting i nærheden hjælper jer til at sikre hurtigere start på afspilning af videoer og minimerer loading tiden. Dette er et vigtigt element for Panopto, der derfor på globalt plan tilbyder regional hosting løsninger. For organisationer i Danmark betyder det, at hosting forgår via en server placeret i Europa (EU) i partnerskab med Amazon Virtual Private Cloud.  Læs mere om sikkerhed her.