Videobibliotek

Et søgbart videobibliotek til virksomheder

Opbevar og del alle dine interne videoaktiver sikkert i Panopto, et søgbart online videobibliotek.

Sikker, online hosting til alle dine virksomhedsvideoer

Virksomheder genererer mødeoptagelser såvel som nye videoer til træning, videndeling og virksomhedskommunikation i et eksponentielt tempo. Men i de fleste virksomheder er disse værdifulde informationsaktiver spredt ud over virksomhedens intranetsider, SharePoint-portaler og fildelinger, hvor videoerne er svære at finde og umulige at administrere. Eller endnu værre, medarbejderne uploader deres videoer til forbrugersider som YouTube, Vimeo eller Dropbox for at dele dem, hvilket åbner døren for en række sikkerheds- og compliance-problemer.

Panopto er det sikre YouTube-alternativ, der giver dig fuld kontrol over din organisations følsomme videoindhold og samtidig gør det lettere at administrere og dele videoer. Med Panopto kan du centralisere alle dine videoaktiver i et sikkert videobibliotek. Du skal blot trække og slippe videoer for at uploade dem, én ad gangen eller i en batch. Panopto konverterer hver video til optimal afspilning på enhver enhed og gør alt i dine videoer søgbart.

Panopto hjælper os med at organisere, gemme og levere video, så alle på alle kontorer kan finde de træningsmaterialer, de ønsker, og se dem. Det hjælper os til gengæld med at forene vores kontorer og drage fordel af vores fælles ekspertise.

Julie O’Brien, Attorney Development Manager, Perkins Coie LLP

Integrer dit videobibliotek med eksisterende portaler og infrastruktur

På kort tid er video gået fra nice-to-have til helt essentielt – en central del af træning, kommunikation, knowledge management, sales enablement og meget mere. Og det skaber et par problemer, fordi andre virksomhedsteknologier bare ikke er designet til at håndtere videofiler.

Heldigvis inkluderer Panopto integrationer til en konstant voksende liste af virksomhedsteknologier, hvilket gør det nemt at udnytte video næsten overalt.

Del videoer sikkert i Slack, og forenkl arbejdsgangene for deling af mødeoptagelser. Føj øjeblikkeligt træningsvideoer til dit LMS, og følg medarbejdernes gennemførelsesprocent med SCORM-kompatibel rapportering. Del videoer på dine CMS- og intranetsider med et klik. Og gør det muligt for dine teams at inkludere relevante videoer som en del af den information, de deler i dine interne sociale netværk og salgs-CRM.

Det perfekte supplement til Zoom, Webex Meetings og meget mere

Videokonferenceværktøjer som Zoom, Webex Meetings, BlueJeans, Skype og GoToMeeting er fantastiske til realtidssamtaler. Når du integrerer dem med dit videobibliotek, kan din organisation gøre endnu bedre brug af vigtige realtidssamtaler, når møderne er slut.

Fuldend din UC-stak (Unified Communications) med Panopto. Med Panopto kan du bruge dine eksisterende UC-applikationer til at optage eller livestreame møder, præsentationer og firmaarrangementer. Bagefter uploader Panopto automatisk optagelserne til din sikre videoportal, hvilket gør dem nemme at finde, streame og dele on-demand.

Grundlæggende ønskede vi at gøre mere brug af mere indhold. Vi havde omkring 300 instruktørledede arrangementer om året, men der var andre muligheder, der ikke blev optaget - ting som guruforedrag, videndelingssessioner og brown bag-diskussioner. Vi vidste, at der var et væld af gode oplysninger, der blev præsenteret i disse miljøer, og vi ønskede at indfange dem for at gøre dem tilgængelige når som helst og hvor som helst for alle hos Qualcomm.

Ken Davis, Senior Learning Technology Specialist, Qualcomm Inc.

Beskyt dit videobibliotek, og administrer nemt adgangen i stor skala

Virksomhedsmøder, compliance-træning, ekspertpræsentationer – de oplysninger, dine teams deler i videoer, er ofte forretningskritiske. Du vil gerne vide, hvem der ser med, og at de forkerte øjne ikke kan se fortroligt videoindhold. Med Panopto har du meget større kontrol over din virksomheds videoer, end du har på YouTube, Vimeo eller andre videosider for forbrugere.

Panopto kan integreres med SSO ID-styringsløsninger, herunder Google Apps, oAuth, SAML og Active Directory, samt en række LMS-godkendelsessystemer. Panopto er sikkert hostet i skyen og gør det nemt at autentificere brugere, samtidig med at adgangskontrollisterne løbende synkroniseres, så de rigtige videoer er synlige for de rigtige medarbejdere i din virksomheds videobibliotek. Og da Panopto er adgangsbevidst, vil dine medarbejdere kun se videoindhold i dit bibliotek, hvis de har visningstilladelser.

Opdag den skjulte værdi i dine videoer

Smart søgning

I Panopto er hvert ord, der bliver sagt, og hvert ord, der vises på skærmen, søgbart i dine videoer, så dine medarbejdere med det samme kan finde detaljerede svar og forklaringer.

Søg i videoer overalt

Lad medarbejderne søge i videoer i dit bibliotek fra de værktøjer, de allerede bruger til at samarbejde og lære.

Tagging af video

Tag videoindhold for at gøre det lettere for medarbejderne at finde de mest opdaterede oplysninger om stort set ethvert emne.

Abonnementer

Medarbejdere kan abonnere på specifikke videotags og andre personer i din organisation for at få vist nyt og nyttigt indhold, der er blevet delt i dit videobibliotek.

Deling af link med tidsstempel

At sende et link til et præcist øjeblik i en video- eller mødeoptagelse understøtter produktiviteten og fører til et mere effektivt samarbejde i din organisation.

Samarbejd i videoer

Tilføj tidsstemplede kommentarer i videoer for at gøre det langt mere effektivt at kommunikere ideer, der er lettere at demonstrere eller vise.

Se, hvem der ser hvad, og hvad der bliver set mest

I modsætning til YouTube leverer Panopto analyser på brugerniveau, som hjælper dig med at se, hvem der har set hvilken video, og om de har set hele optagelsen eller er stoppet. Med Panopto er det nemt at sikre, at medarbejderne har set alle videoer om compliance-træning, eller bekræfte, at et team har set den seneste opdatering om en ny politik.

Sammen med individuelle rapporter får du detaljerede rapporter om både publikums engagement og indsigt i visningsadfærd for hele dit videobibliotek, så du kan lære, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Tilpas din online videoportal til dit brand

Når nogen besøger din videoportal eller klikker “play” på en af dine videoer, skal de føle, at de er hjemme på din virksomheds egen hjemmeside – ikke på nogens YouTube-playliste. Med Panopto kan du tilføje dit logo og indstille dine farver for at gøre din videoportal og vores interaktive videoafspiller til en ægte forlængelse af dit brand – og gøre det hele på under 60 sekunder.

Videostreaming, der ikke kompromitterer dit netværk

Stream video over dit netværk og på tværs af firewalls mere effektivt ved hjælp af moderne streamingprotokoller. Panopto bruger netværksvenlig HTTP Live Streaming (HLS) til live og on-demand videostreaming, så du får reduceret buffering og afspilning i højere kvalitet uden ekstra belastning af dit netværks båndbredde.

Panopto gør endnu mere for at hjælpe din virksomhed med at sætte video i spil

Fra optagelse og redigering til komprimering og tekstning – Panopto er en alt-i-en-platform, der fjerner det hårde arbejde med at producere og administrere et videobibliotek til virksomheden, så dine medarbejdere kan bruge video til at være mere produktive.

Optag videoer

Livestream

Rediger online

Mobile apps

Panopto

Den førende videoplatform for virksomheder og universiteter. Med Panopto kan du gøre det hele med ét værktøj: Optag, rediger, host og distribuer sikkert dine videoer – læs mere om Panopto

Hihaho

Den nemmeste måde at skabe avancerede interaktive videoer på. Med hihaho har du en platform til interaktivt video overlay – læs mere om hihaho

D2L Brightspace

En fleksibel og robust læringsplatform i form et Learning Management System. Med Brightspace lærer du i alle stadier af livet – læs mere om Brightspace

Vevox

En platform til at skabe engagement via online afstemninger. Med Vevox engagerer du dine deltagere gennem ordskyer, quiz og debat – læs mere om Vevox