Deling af kompleks medicinsk viden

Video kan hurtigt vise flere detaljer, end der kan beskrives i en tekst. For virksomheder, der arbejder med lægemidler og medicinsk udstyr, kan anvendelse af video være med til at lette arbejdsgangene og illustrere komplekse sammenhænge. Der er her et stort behov for at dele kompleks viden, og formidle viden og information om komplekst udstyr fra flere vinkler.

Både i MedTech- og farmaceutiske virksomheder, inden for forskning og anvendt forskning er der et stort behov for vidensdeling, knowledge retention og sikring af, at viden er hurtigt og let tilgængeligt. En videoløsning med en high-end søgefunktion kan her være en kæmpe fordel, når man skal genfinde specifikke passager og detaljer.

Via en avanceret videoplatform som Panopto kan man opsamle viden på video, så den lagres på sikker vis og let kan søges frem. Ved uddannelse, oplæring og træning, kan man med fordel anvende en platform som Hihaho, hvormed man selv nemt kan skabe interaktive videoer.

Videoløsninger

Løft træning, undervisning og onboarding med innovative videoløsninger. Vi arbejder med både SaaS-cloud løsninger og intelligent udstyr. Med de rigtige løsninger bliver video et integreret element i jeres hverdag.

Onboarding

Onboarding og oplæring af medarbejdere kan være en tidskrævende ressource. Via video kan I optimere processerne, og dermed spare både tid og penge. Men endnu vigtigere er, at det også højner læring og forståelse.

Medarbejdertræning

Video styrker medarbejdertræningen, fordi mediet viser langt flere detaljer og optagelserne kan ses igen og igen. Gør man viden fra kurser og undervisning let tilgængelig, øger det anvendelsen og optimerer læringsprocessen.

Corporate videobibliotek

Med den rigtige platform kan man søge på både det talte og det skrevne ord via ASR (automatic speech recognition) og OCR (optical character recognition), og dermed nemt finde information og dele viden på tværs af organisationen.

Video til vidensdeling og undervisning

Ved introduktion til og undervisning i komplekst udstyr, er det en fordel at gengive processerne via video. På den måde har de studerende, eller medarbejderne, mulighed for at se eller gense processerne i detaljer.

I dag anvender en række af verdens højt profilerede medicinske universiteter video i undervisningen. Undervisere optager forelæsninger og undervisningssessioner og giver dermed fremtidens sundhedspersonale et uvurderligt redskab til optimering af deres studieforløb. De studerende kan gense komplekse forelæsninger op til eksaminer, eller se undervisningssessioner, de har været forhindret i at deltage i. De kan også søge på alt tekst og tale i videoerne, og det er muligt for de studerende at finde frem til en specifik passage, samt lave indekseringer og noter. Hvis man anvender en SaaS-cloud platform som fx Panopto med ASR og OCR, kan man søge på 20 forskellige sprog.

Videoen til venstre viser undervisning i ekkokardiografi og betjening af apparatur. Skift mellem 4 kameravinkler og slides via Panoptos mulitiple-kamera set-up.

Oplæring og udvikling af medarbejdere

Lav illustrativ oplæring til udvikling og træning af medarbejdere. Ved at anvende et brugervenligt software som fx Panopto – kan man optage både videoinput, slides og lave skærmoptagelser. Det giver et flerdimensionelt billede, og videoer kan let søges frem fra et VCMS-arkiv og ses eller genses.

Når I benytter videoløsninger, optimerer I jeres ressourcer og reducerer omkostningerne. Medarbejdere behøver ikke at være fysisk til stede, for at følge en session. De kan se optagelserne live, eller når det passer ind i forhold til arbejdstid eller vagtplan. På større arbejdspladser og hospitaler giver det en fleksibilitet og mulighed for nemt og hurtigt at tilgå vigtig information.

Se også eksempel på introduktion til et Leica DM500 mikroskop

Gør undervisningen interaktiv

Lav interaktive undervisnings og træningsvideoer, og gør læring mere spændende og interaktiv. Med Hihaho er det blevet nemt og intuitivt at redigere allerede eksisterende videoer, og dermed lave dem om til interaktive læringsvideoer. Indsæt quizzer, ‘hop til’, ‘spring over’, skriv spørgsmål, information/tekst, zoom, scroll, hightight!

Medicinske konferencer world wide

Deling af konferencer og præsentationer har aldrig været nemmere. Med en videoplatform som Panopto kan man live streame og dele viden med læger og sundhedspersonale verden over. Med et mulitiple-kamera set-up kan tilhørerne se alle detaljer – hvad enten der er tale om kirurgiske indgreb, præsentationer eller morgenkonferencer kan medarbejdere følge et forløb, uden at være fysisk til stede. Optagelsen uploades endvidere hurtigt til en sikker og lukket platform med adgangsbegrænsninger.

Life science og video

Eget set-up eller assisteret optagelse

Vi har mange års erfaring i at opsætte AV installationer i forelæsningssale og konferencelokaler, hvis I ønsker en permanet opsætning med kameraer og mikrofoner. Når først udstyret er sat op, kan I med ét enkelt klik dele viden med sundhedspersonale verden over. Dette uden hjælp fra IT eller AV-folk. Live streame og optage konferencen og send direkte til jeres publikum – eller lad dem tilgå optagelsen on-demand.

Ved mere komplicerede set-ups, fx ved anvendelse af mange kamera-input, eller hvor der er behov for ekstra lys og mere avanceret udstyr, har vi et professionelt team, der kan assistere med alle typer optagelser. Læs mere om, hvordan vores team assisterer jer med optagelser.

Har I allerede Panopto i jeres organisation, har vi mulighed for at optage med platformen. Det giver jer en række fordele i forhold til at dele, gemme og genfinde viden.

Partner- og forhandlertræning

Der er mange penge at spare på rejse og træning af for eksempel partnere, forhandlere og distributører, hvis man anvender video. Dette er fordelagtigt for eksempelvis medico teknologiske virksomheder som høreapparatproducenter og andre producenter, der fører tekniske produkter, som kræver specifik træning i færdigheder i forhold til indstilling af apparater.

I have LOVED to work in Panopto. The editor is world class, because it is so intuitive, fast and easy to use.”

Dorthe Olsen, Global Medical Training & Development Manager, Falck