Corporate Communications

At kommunikere effektivt til hele organisationen på én gang kan være komplekst. Specielt i store virksomheder, hvor medarbejderne befinder sig i forskellige lande og på forskellige lokationer. Med en brugervenlig videoløsning kan kommunikationsmedarbejdere nemt optage og dele videoerne, uden de behøver involvere IT eller AV folk. Derved er vidensdeling med en videoløsning med til at effektivisere kommunikationen i en virksomhed.

Videoløsninger som f.eks. Panopto gør det let at komme i gang. Alt hvad man skal bruge er en computer eller en telefon med et kamera. Med få klik vil I være i stand til at producere live videoer eller lave optagelser, dele præsentationer, business updates og meget mere. Optag f.eks. jeres CEO og VP’er og integrer deres slides – så ser tilskuerne den der præsenterer og slides i ét og samme view.

Panopto synkroniserer det hele, og gør det nemt at redigere og dele. Programmet sørger for automatisk formatering, så du kan fokusere på indholdet. Alle videoer gemmes, og er søgbare samt delbare, tilgængeligt for enhver medarbejder (eller de medarbejdere der får adgang), til hver en tid, hvor som helst på kloden.

Vidensdeling
Vidensdeling

Corporate Communications - gør vidensdeling skalérbart

Virksomhedens kommunikation kan gøres mere fleksibel og skalerbar, hvis man anvender en alt-i-en-videoløsning til videokommunikation. Vidensdeling med en videoløsning sparer tid og ressourcer for alle virksomheder uanset størrelse.

En sådan platform gør det nemt for ledere og kommunikationsmedarbejdere, at udarbejde videooptagelser af høj kvalitet – både on-demand og som live streaming. Her kan I kontrollere, hvem der har adgang til videoerne, således at kun de relevante medarbejdere kan se med, og hermed kan vidensdeling iblandt teams holdes internt. Ønsker I at dele videoer med et større publikum, kan det let ændres, så videoen kan deles med omverden. Dermed opnår I en øget fleksibilitet med jeres kommunikationsmateriale.

Live stream og optag til organisationen med ét klik

Med en brugervenlig alt-i-en videoplatform kan man både lave on-demand videoer og live streame. Fordelen ved en high-end videoløsning er, at man kan optage og gemme videoer i ét sikkert og centralt bibliotek, hvor videoerne automatisk bliver indekseret og optimeret til søgning.

Videokonferenceløsninger som for eksempel Zoom og Teams er gode værktøjer til møder i real-tid. Man kan også optage disse møde og live streaming, men konference-løsningerne kan ikke indeksere indholdet, så det er nemt at genfinde specifikke emner og passager.

Med en brugervenlig platform som Panopto kan man optage professionelt og i høj kvalitet. Med ét enkelt klik kan man live streame og udsende business updates eller vigtig information via video til alle virksomhedens medarbejdere. Jeres CEO kan sidde på et kontor foran sin computer – og sende direkte ud til alle i organisationen. Vidensdeling med videoløsninger som f.eks. Panopto kan gavne både store og små virksomheder.