Computer, briller, papir og penalhus ligger klar til studiet.

Videoløsninger til digital undervisning

Den digitale udvikling inden for uddannelsessektoren er kommet for at blive. Med de rette værktøjer er video et understøttende element til digital undervisning og læring, og medvirker til at optimere læringsprocessen og forståelsen hos eleverne. Det er vigtigt at video er tilgængeligt og nemt at producere for alle, og derfor skal videoproduktion ikke laves af AV-folk, men af underviserne selv, så det er et autentisk læringselement på lige fod med den fysiske undervisning.

I situationer hvor elever og læreren ikke har mulighed for at være fysisk til stede i samme klasselokale gælder det naturligvis ligeledes om at finde gode værktøjer til digital undervisning, hvor man ikke går på kompromis med læringen. Vi har mange års erfaring i at rådgive både ungdomsuddannelser og grundskoler i brugen af online undervisning. Endvidere forhandler vi en række løsninger, der kan gøre digital undervisning mere livagtig og interaktiv.

Se playlist med case study’s til højre fra TECHCOLLEGE.

Kontakt os

Swivl

Swivl kan optage video og lyd i høj kvalitet samt derved tilbyde interaktiv online undervisning. Der er mulighed for at prøve en demo-model af Swivl i 14 dage.

Panopto

Panopto anvendes til at optage undervisning, flipped class room og meget mere. Intelligent videoplatform, der gør det nemt for eleverne at genfinde viden via søgefunktion.

Hihaho

Gør digital undervisning sjovere og mere interaktiv for eleverne ved hjælp af Hihaho. Det er nemt at indsætte spørgsmål, ‘hoppe videre’ eller placere interaktioner undervejs i alle videoer.

Intelligent udstyr

Læs mere om, hvilket intelligent udstyr vi anbefaler til undervisningssektoren. Vi forhandler produkter som Swivl, Pixem, Pixio, MXL, Boya og meget mere. Vi forhandler produkterne i vores Eshop.

Swivl – gør hybrid undervisning muligt

Har nogle af eleverne ikke mulighed for at sidde i klasselokalet? Brug Swivl til hybrid undervisning, hvor læreren både kan live streame og optage videoen til dem, som ikke kan være fysisk til stede. Alle elever kan deltage på lige fod, hvad end de er online eller sidder i klasseværelset, da Swivl også har en stærk mikrofon tilknyttet. Med Swivl undgår man, at nogle elever går glip af undervisning og får svært ved at følge med senere hen pga. fravær eller sygdom.

Swivl er en intelligent robot, der følger underviseren rundt i lokalet via en tracker med integreret mikrofon. Swivl-robotten er med til at forbedre digital undervisning – uanset om eleverne er med online eller fysisk.

Videoløsninger – fokus på den enkelte elev i digital undervisning

De rette værktøjer kan øge læringen for den enkelte elev i digital undervisning. Med en videoplatform som Panopto er der rigtig mange muligheder.

  • På håndværksfaglige uddannelser er der mulighed for at illustrere komplekse emner visuelt, som supplering til en tekst. Det kan være en fordel for nogle elever at se emnerne på video. Videoen til højre viser, hvordan TechCollege anvender video til online undervisning på håndværksfaglige uddannelser. Du kan under cases se hele serien med TechCollege.
  • Eleverne har mulighed for at optage deres egne fremlæggelser og dele dem med læreren. På denne måde kan eleverne få personlig feedback på deres præsentationer samt se videoerne igen for at øve sig i at fremlægge.
  • Læreren kan også lave videoer som individuel feedback på elevernes opgaver, i stedet for at sætte en masse røde streger på deres opgaver.

Kunder

”Viducons høje service har gjort den tekniske implementering af Panopto nem, og de svarer hurtigt og fyldestgørende på eventuelle brugsspørgsmål.”

– Anders Breinholt, Pædagogisk Chef, TECHCOLLEGE