Video i virksomheder

Video i virksomheder og organisationer er ikke noget nyt fænomen, men ikke mange virksomheder udnytter videoformatets fulde potentiale. Virksomheders brug af video behøves ikke at være begrænset til reklamer og marketingvideoer. Virksomheder kan bruge video til en del mere end bare det. Vi tilbyder en fleksibel og skalérbar videoplatform til vidensdeling og effektiv kommunikation, som kan bruges til alt fra online træning og social læring til streaming af events og kundesupportvideoer. Adgang til videoerne kan begrænses til bare en håndfuld ansatte, hvis der er behov for det, eller gøres tilgængelige for alle hvis det er det der er påkrævet.

 

Klik her for at prøve Panopto
Panopto leverer et effektivt redskab til præsentationsvideo

Salgstræning og onboarding

Panopto er den perfekte videoplatform til at understøtte salgsorganisationen. Panopto gør det muligt for produktledere og markedsførere at filme og distribuere produktdemoer, træningsseminarer og salgspræsentationer, samt at kommunikere firmanyheder i et letfordøjeligt og engagerende format.

Videohjælp til dine kunder og ansatte

Over de seneste par år er “how-to” videoer eksploderet i popularitet. På trods af dette er de fleste kundeserviceteams afhængige af FAQ’er og OSS’er proppet med tekst. Med Panopto er det nemt at få lavet intuitive og brugervenlige videovejledninger til både kunder og ansatte.

Live events – del live events i din organisation eller med

Læg dine events online med en streaming løsning som kan køres fra hvilken som helst Windows computer, og virker med alt fra almindelige webcams til professionelle videokameraer. Med Panopto kan du udsende produktlanceringer, pressekonferencer, præsentationer, møder og mere til, til ansatte, partnere, kunder eller til offentligheden.