Video i undervisning og uddannelse med Panopto

Video i undervisning og uddannelse bliver stadig mere populært. Læreanstalter verden over bruger i stigende grad video som et vigtigt led i deres e-læringsstrategier, uanset om det er for at øge de studerendes engagement gennem interaktive opgaver, for at variere undervisningen ved hjælp af korte undervisningsvideoer, eller for at lave ganske almindelige optagelser af forelæsninger. Som officiel Panopto leverandør i Danmark, kan vi tilbyde undervisere og uddannelsesinstitutioner en omkostningseffektiv og skalérbar løsning til at understøtte undervisning ved at filme forelæsninger, flippe klasseværelset og meget mere.

 

Klik her for at prøve Panopto

Videooptagelse af undervisning

Ved at filme undervisning er det muligt for uddannelsesinstitutioner at løse adskillige udfordringer i klasseværelset;  at optagelser af forelæsninger kan øge de studerendes engagement og deres akademiske præstationsniveau ved at gøre det muligt for dem at styre tempoet af undervisningen, at gense komplekse emner og ved at gøre video af undervisningen tilgængelig som et værktøj til eksamensforberedelse.

Blended learning and flipped classroom

Flipped classroom bliver i stigende grad brugt i undervisning verden over. Fordelen ved denne måde at strukturere undervisningen er, at man frigør tid til dynamiske diskussioner i klasseværelset, ved i forvejen at lave optagelser hvor underviseren gennemgår materialet. Denne populære form for video i undervisningen er en effektiv måde for studerende at forberede sig til forelæsninger og på den måde at styrke deres interaktion med klassekammerater og undervisere.

Webcast og streaming

Med Panopto er streaming af forelæsninger og andre begivenheder nemt og overskueligt. Da Panopto er en software-baseret platform, kan du streame forelæsninger og andre events ved brug af så lidt som en bærbar computer, uden det tekniske og logistiske besvær ved større setups.