Swivl Til Den Hybride Undervisning

By 18. juni 2020Nyheder

Swivl Til Den Hybride Undervisning

 

I en Hybrid hverdag vil nogle studerende være fysisk tilstede, mens resten vil deltage online hjemmefra. Det foregår gennem en online mødeløsning såsom Zoom, MS Teams eller Google Meet. Vedligehold den autentiske undervisning og giv engagement til video instruktioner, via Swivls 360o tracking og banebrydende opfangelse af lyd med flere mikrofoner.

Fuld synkroniseret undervisning er muligt med Swivl. Eleverne derhjemme kommer til at se og høre deres medstuderende, når du parrer Swivl med en online mødeapplikation. Derudover så vil alt indhold på dit smart display blive delt med de fjernstuderende. Resultatet er, at hver elev oplever den samme undervisning, på samme tid.

Eftersom at en synkroniseret tilgang måske ikke er tilgængeligt for enhver elev, eller velegnet til alle brugerscenarier, så kan du lave on-demand usynkroniseret videomateriale. Brug Swivls skærmdeling eller web optager til at uploade tidligere optagede videoer til Swivls datasikre platform.

På Swivl Teams kan du redigere, annotere, få feedback fra coaches eller kolleger og embed dine videoer til et Learning Management System (LMS), for herefter at dele dem med eleverne.

 

 

Stand-alone Konfiguration

 

Når du har behov for at de studerende der sidder i klassen, skal se og høre lyd fra underviseren og de online studerende, så forbind nogle USB-speakers til Swivl robotten. På den måde bliver de studerende derhjemme hørt af underviseren og de fysiske deltagere via de forbundne USB-speakers, og kommer aldrig til at gå glip af et øjeblik på kameraet pga. Swivls 360o tracking.

 

Fuldt kompatibel med Zoom*

 

 

 

Integreret Konfiguration

 

For den bedst fordybende oplevelse, så forbind din Swivl robot direkte til dit klasseværelses audio system via Smartboard eller en PC. De fjern studerende ser og hører underviseren og de fysiske deltagere fra Swivls mikrofoner og 360o tracking, såvel som den krystalklare audio af indholdet fra skærmoptagelsen.

 

Fuldt kompatibel med størstedelen af streaming applikationer.

 

 

Kontakt os for yderligere information eller besøg vores webshop for priser.