fbpx

Hvordan bruges Swivl i skoler?

By 17. juli 2019Nyheder

Video observationer der styrker og informerer undervisere

Udover en smart robot, så tilbyder Swivl også en komplet software platform, til at hjælpe dig med at skabe en kultur af support, inden for dit professionelle udviklingsprogram. Platformen er designet til at støtte samarbejdet mellem lærere, coaches og administratorer. Del videoer nemt, reflektér over instruktioner i undervisningen og engager i øvelsen af at give- og modtage meningsfuld feedback. Kombineret med den prisvindende og patenterede robot, så med videoobservationer med Swivl, bliver alle studerende set og hørt ligeligt. Hvilket ultimativt fører til transformerende akademiske resultater for de studerende. 

 

Klasseværelse Observationer

Lav et holistisk syn over ethvert klasseværelse, ved at optage både lærere og studerende.

Selv-reflektion 

Undervisere optager videoer til at selv-reflektere over, i deres egen undervisning. 

Instruktions coaching

Med Swivl cloud, der nemt og effektivt assisterer lærere med meningsfuld feedback.

Bedste praksis biblioteker 

Lav et bibliotek med din skoles eksemplariske lektioner, til deling med nye lærere.

Personliggør læring 

Forstå dine studerendes behov gennem optagede interaktioner i klassen, og gå aldrig glip af et moment igen.  

 

40.000+ skoler rundt omkring i verden bruger Swivl

 

“Èn af mine undervisere kiggede mig ind i øjnene og sagde: ‘Dette er hvad jeg har ledt efter i hele min karriere’. Denne veteran der har undervist i 26-år, modtog sin Swivl og begyndte at møde op på skolen om lørdagen for at øve sine kompetencer.” 

  • Dr. Joe Childs, Rektor på Mitchell High School, SD  

Lærere er i stand til se og høre deres studerende klart og tydeligt, ved brug af multi kamera funktioner og supplerende mikrofoner. Reflektér over deres praksis, forbedrer studerendes interaktioner i klassen og annotér under optagelsen med live bogmærkning. Swivl er også perfekt til elev-projekter, ‘flipped classroom’, fjernundervisning og meget mere! 

Coaches er i stand til nemt og hurtigt at interagere med undervisere, ved brug af Swivl platformen. Del, samarbejd og interager i konstruktive samtaler, ved brug af tidsstemplet feedback, samt tilpassede og fleksible kommentar kategorier.

Administratorer er i stand til at styre brugere, lave grupper med delt indhold, bygge bedste praksis biblioteker og observere lærernes fremskridt. Samt engagere og assistere lærere, når som helst og hvor som helst.   

For mere info om Swivl eller, hvis du gerne vil have en prøveperiode med Swivl, så kontakt Viducon