Livestream og optagelse af foredrag

Foredrag

Hos Viducon kan vi tilbyde optagelse af både større og mindre foredrag. Vores team har stor erfaring med at optage alle typer af foredrag, både store og små og på alle typer locations. Vi har det rette udstyr og kan være med til at sikre jer en god oplevelse. Med vores assistance kan I være sikre på, at I får optaget jeres foredrag i en god kvalitet.

Der vil også være mulighed for at livestreame jeres foredrag, samtidig med, at det bliver optaget.

Kontakt os
Optagelse af foredrag med Panopto
Optag hybride events med Panopto

Styr på lyd og billede til jeres næste foredrag?

Planlægger I at optage et foredrag med en vigtig person eller en gæsteforelæser, hvor der skal være 100% styr på lyd og billede, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med at optage foredrag, både i større og mindre forsamlinger, samt i alle typer lokaler. Vi har udstyret til at varetage optagelser på alle type lokationer og i alle typer lokaler.

Optagelse med kamera, vMix eller Panopto

Ved optagelse af et foredrag, tager vi udgangspunkt i den løsning I anvender i forvejen. Anvender I fx vMix, kan vi tilbyde at anvende denne software. Det vil naturligvis også muligt at optage med ét eller flere kameraer, og vi har udstyret, der kan sikre, at jeres optagelser bliver af høj kvalitet.

Har jeres organisation allerede SaaS-softwaren Panopto, har vi mulighed for at optage i høj kvalitet med denne software. Videoen kan derpå tilgås af publikum fra enhver type enhed, da softwaren fungerer med både Windows, Mac, and iOS. Optagelsen gemmes automatisk i Panoptos VCMS-bibliotek og findes frem med få klik og kan ses on-demand.

Foredrag med Panopto