Online konference

Online konference

Ønsker I at afholde en online konference? I nogle tilfælde er det ikke muligt eller praktisk at samle mange mennesker på én og samme lokation. Vi hjælper jer sikkert igennem jeres konference og sørger for, at alt det tekniske fungerer. Vi kan køre konferencen via webløsninger som Zoom og Teams, og vi stiller det rette udstyr til rådighed.

Kontakt
Online konference
Online konferencer med Zoom eller Teams

Vi står for det tekniske til jeres online konference

Det kan være komplekst at få alt til at spille til en større online konference. Vores team har stor erfaring med afholdelse af online konferencer samt events og kan varetage det. I blot skal fokusere på at tale og agere værter. Vi står for opsætning af selve konferencen via Zoom eller Teams.

Fordele ved live streaming

Der er mange fordele live streaming af en konference. Først og fremmest giver det deltagerne mulighed for at være, selv hvis de bliver forhindrede i at møde op. Vi kan live streame konferencen for jer, så deltagere kan følge med online.

Vi organiserer ‘break out rooms’, ‘moderatorroller’, ‘spot light view’ på den relevante taler, ‘administratorroller’ med videre. Vi har endvidere mulighed for at optage konferencen, skulle det være et ønske.

Få online konferencen som optagelse

Ønsker I optagelse af events eller den kommende online konference? Vi har mulighed for at tilbyde optagelse af events eller hele konferencen, men det kan blive en lang video. Derfor tilbyder vi også at splitte konferencen op i mindre optagelse, f.eks. ved at give jer en optagelse pr. tale eller pr. session. Deltagerne til jeres konference kan efterfølgende få tilsendt optagelsen, så de kan se konferencen på et senere tidspunkt, hvis de var forhindrede i at deltage.

Derudover kan vi også tilbyde live streaming af konferencer, så deltagerne selv kan vælge, om de vil være med fysisk eller online.

Opdeling af online konference i mindre optagelser
Live streaming via Panopto

Optag online konference med Panopto

Har I Panopto i jeres organisation, kan vi med fordel optage jeres kommende online konference med denne software! På den måde bliver hele konferencen nemlig automatisk indekseret til søgning. Og så kan seere via indholdsfortegnelsen, og den automatiske søgefunktion hoppe frem til præcis det sted, de er interesseret i at se eller gense. Panopto laver også automatisk undertekster på hele konferencen.

Se mere om, hvordan automatiske undertekster indsættes

Ønsker du at høre mere om Panopto, er du velkommen til at kontakt os.

Kontakt os