Live streming af event

Live streaming

Med live streaming kan din virksomhed eller institution afholde en session for hele organisationen uden at alle behøver at være fysisk til stede. Vi har kan endvidere optage sessionen, således at de, der ikke har mulighed for at være til stede kan se optagelsen på et andet tidspunkt. Dertil vil der være mulighed for at gense optagelsen. Vi laver blandt andet:

  • Live streaming af business updates
  • Live streaming af town hall meetings
  • Live streaming af undervisning
  • Live streaming af konferencer
Kontakt os
Viducon live streaming med Panopto

Live streaming med erfarent team

Hos Viducon har vi mange års erfaring i at live streame events. Vi kan parallelt hermed også optage jeres live streaming, skulle I ønske at have adgang til eventen efterfølgende. Vi live streamer med forskellige løsninger alt efter, hvilken løsning vi ønsker. Det kan være med Teams eller Zoom, eller vi kan tilbyde at live streame med en løsning som Panopto.

Live stream med Teams, Zoom eller Panopto

Vi tager udgangspunkt i den løsning, I anvender i forvejen, når vi laver live streaming af events, konferencer og forelæsninger. Zoom og Teams er webkonferencer-værktøjer, der også kan anvendes til live streaming. Live streaming kan sættes op med et eller flere kamera, alt efter, hvad I ønsker.

Har I allerede Panopto i organisationen, har vi mulighed for at live streame i høj kvalitet med minimal buffertid til et stort publikum. Panoptos live streaming software tilbyder en enkel løsning, der er bygget på en moderne streaming arkitektur. Panopto leverer høj videokvalitet tilskuer, der kan se med på enhver type enhed. Samtidig optager Panopto live streamingen, og det giver jer en fejlfri optagelse, der senere kan ses on-demand. Med Panopto er man sikker på at broadcase med en sikker løsning, og man kontrollerer, hvem der ser jeres live streams via “log in”.