Optagelse af events og seminarer med Panopto

Få hybride events, konferencer & seminarer

Vi har mange års erfaring med optagelse af events, konferencer og seminarer, hvad enten de foregår fysisk, digitalt eller som en hybrid blanding. Optagede hybride events kan til enhver tid tilgås, og man har mulighed for at se og gense optagelserne igen og igen.

Ønsker I også at live streaming af en konference eller event, er der naturligvis mulighed for dette, og du kan læse mere om livestreaming.

Kontakt os, for mere information, eller se mere her for priser på optagelse af hybride events og seminarer.

Kontakt os
Optagelse og live streaming af events og konferencer
Optagelse af events og konferencer

Assisterede optagelser

Hos Viducon varetager vi optagelse af hybride events, konferencer og seminarer for både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Gennem årene har vi optaget både store og små begivenheder, og vi har ekspertisen til at skalere udstyr og optagelser, så det passer til lige netop det set-up, kunden ønsker. På siden priser kan I se nærmere på, hvor meget vi tager for at assistere i forbindelse med jeres hybride events. Vi indgår altid gerne i dialog med jer om mulighederne.

Optagelse med Teams, Zoom eller Panopto

Vi tager udgangspunkt i den løsning, I anvender i forvejen, når vi laver optagelser af hybride events, konferencer og forelæsninger. Zoom og Teams er webkonferencer-værktøjer, der også kan anvendes, hvis man vil optage en event. Vi kan lave optagelser med ét eller flere kamera, alt efter, hvad der passer til jeres behov.

Har jeres organisation allerede SaaS-softwaren Panopto, har vi mulighed for at optage i høj kvalitet med denne software. Videoen kan derpå tilgås af publikum fra enhver type enhed, da softwaren fungerer med både Windows, Mac, and iOS. Optagelsen gemmes automatisk i Panoptos VCMS-bibliotek og findes frem med få klik og kan ses on-demand.

Optagelser med Panopto
Events optagelser

Optagelse af hybride events - hvert år

Vi har rigtig mange kunder for hvem vi hvert år står for den årlige optagelse af deres hybride events.

I relation til optagelse af events, konferencer og seminarer, kan det være en stor fordel at kunde og udbyder kender hinanden godt, så vi har tillid til hinanden. Det betyder også, at vi efterhånden kommer til at kende jer, jeres organisations udstyr og får en forståelse for, hvordan vores udstyr spiller sammen med jeres. For os er det vigtigt at opbygge langvarige og solide kunderelationer, og derfor yder vi altid en god service.