Hvad siger vores referencer om Viducon?

”Professional and reliable! I have used Viducon on several occasions for streaming talks and events and creating videos at the University of Copenhagen. They have always delivered in a professional, competent, and reliable manner. I can sincerely recommend their services.”
Inge Hviid Jensen, Cheif Consultant, Københavns Universitet

”Viducons høje service har gjort den tekniske implementering af Panopto nem, og de svarer hurtigt og fyldestgørende på eventuelle brugsspørgsmål.”
Anders Breinholt, Pædagogisk Chef, TECHCOLLEGE

”Vi er super glade for det tætte samarbejde med Viducon. I forbindelse med implementering af Panopto ydede de en stor og værdifuld hjælp og fik underviserne godt i gang med brugen af video”.
Rasmus Borregaard Hall, Pædagogisk Udviklingschef, Dania Erhvervsakademi

”Et nyere fokusområde hos TUR Forlag er fjernundervisning, og her har Viducon været en stærk rådgivningspartner. Vores undervisningsmaterialer til transportindustrien er meget visuelle, og derfor er video et helt centralt element. Her er Viducon og Panopto en stærk partner.”
Ole Bülow Hartvigsen, E-læringskonsulent, TUR Forlag

“Viducon afholder spændende konferencer med mulighed for fagligt input og netværksdannelse. De er gode til at videreformidle invitationer til relevante konferencer og workshops. De giver råd og inspiration om måden, vi anvender Panopto på.”
Simon Hartmann, IT-konsulent, Cphbusiness

”Vi arbejder sammen med Viducon i forbindelse med afholdelse af eksamen på CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen. Vi har valgt dem, fordi de er professionelle, har et højt kvalitetsniveau i alt hvad de laver – og så er de meget serviceorienterede.”
Tom Jacobsgaard, Direktør, CBS Bestyrelsesuddannelserne

“Vi har anvendt Viducon til sparring omkring opsætning af et nyt set-up for at kunne tage det næste skridt i ambitionen om at udbyde et professionelt online læringsunivers. Den solide faglige sparring har været prisværdig, og i kombination med Viducon’s høje grad af fleksibilitet og gode kundeservice, er det svært at være utilfreds.”
Simon Mou Skoberg, Studieleder, Oplevelser og Sport, University College Nordjylland

Vi er meget glade for vores samarbejde med Viducon. De har været meget hjælpsomme og vejledt os efter vores behov.
Jørgen Just Andresen, Adm. Direktør, Financial Training Partner A/S

Hvad siger vores referencer om Panopto?

Lars Olsen, Underviser og Panopto ansvarlig på UCN

Janus Hendrichsen, Uddannelseskonsulent for Energi, KEA Kompetence

Panopto har gjort video til et let tilgængeligt didaktisk greb for vores lærer. Både med dem selv og eleverne som producenter.
Anders Breinholt, Pædagogiske leder, TECHCOLLEGE

“I have LOVED to work in Panopto. The editor is world class, because it is so intuitive, fast and easy to use.”
Dorthe Olsen, Global Medical Training & Development Manager, Falck

”Panopto er et brugervenligt redskab, som vi anvender til optagelse af træning. På den måde får vi hos Rockwool ’return on investment’ og det maksimale ud af vores træningsbudgetter.”
Mogens Heine Larsen, Department Manager, Group Technology, Rockwool

Panopto er det rette valg for os, da det det er fleksibelt og kan anvendes til mange forskellige brugsscenarier. Vi har en meget eksperimenterende tilgang til anvendelse af Panopto. Vi bruger det til at understøtte Flipped Classroom ved at producere teori-videoer og video-tutorials, til lecture capturing, webcasts og som redskab til de studerende, så de selv kan producere videoer – og meget, meget mere.”
Simon Hartmann, IT-konsulent, Cphbusiness

“En stor fordel er, at sikkerheden i at Panopto altid virker, da den ikke er afhængig af en onlineforbindelse. Det har betydet meget for underviserne, som ikke skal bekymre sig i hverdagen’.’
“Panopto er nemt for både undervisere og de studerende. For de studerende fungerer søgefunktionen rigtig godt og underviserne bruger tilgængelig data til optimering og for at få viden om, hvordan deres undervisning modtages.”
Simon Mou Skoberg, Studieleder, Oplevelser & Sport, University College Nordjylland