Panopto er den eneste videoplatform der tilbyder virksomheder og universiteter en integreret løsning til filme, streame og hoste video, med en kraftig søgemaskine der muliggør søgning inden i videoer. Panopto ændrer måden din organisation deler information og viden.

Med Panopto kan medarbejdere i din organisation nemt lave skærm- og videooptagelser, samt redigere og distribuere dem. Derudover understøtter Panopto undervisning og træning med en bred vifte egenskaber og integrationsmuligheder som er udviklet med brugervenlighed i centrum.

Se videoen for et 3 minutters overblik!

Panopto i Virksomheder

Det har aldrig været nemmere at skabe en ‘Corporate YouTube’ kanal.

Video i virksomheder og organisationer er ikke noget nyt fænomen. Dog er der få virksomheder der udnytter videoformatets fulde potentiale. Virksomheders brug af video behøves ikke at være begrænset til reklamer og marketingvideoer. Virksomheder kan bruge video til en del mere end bare det.

Med Panopto får du en fleksible og skalérbar videoplatform til vidensdeling og effektiv kommunikation, som kan bruges til alt fra online træning og social læring til streaming af events og at optage webkonferencer.

Live events – del live events i din organisation eller med kunder

Vil du streame et webcast i HD for 10,000 mennesker fra din laptop? Det er nemt med Panopto.

Flyt dine events online med en streaming løsning som kan køres fra hvilken som helst computer og virker med alt fra almindelige webcams til professionelle videokameraer. Med Panopto kan du broadcaste produktlanceringer, konferencer, præsentationer og mød til ansatte, partnere eller kunder. Uanset om det er til intern brug eller ekstern kommunikation har det aldrig været nemmere at streame video.

Videohjælp til dine kunde og ansatte

Ingeniører og produktansvarlige kan på nogle få minutter optage screencasts til marketingmedarbejdere om et givent produkts egenskaber og features. Marketingfolket kan efterfølgende optage præsentationer og demoer som styrker sælgerne i deres aktiviteter.

”How-to” videoer er eksploderet i popularitet de sidste par år. På trods af dette er de fleste supportere, uanset om de hjælper kollegaer eller kunder, afhængige af FAQ’s og OSS’er proppet med tekstindhold. Selv om formålet med en FAQ er at give brugeren så mange informationer som muligt, før de ringer til kundetjenesten, så resulterer det ofte i at de teksttunge dokumenter bliver skippet helt.

Med Panopto er det nemt at få lavet intuitive og brugervenlige videovejledninger til både kunder og ansatte i et letfordøjeligt og nemt tilgængeligt format. Uanset om det er kunder der har brug for hjælp med at bruge dine tjenester eller det er ansatte der skal optrænes i tjenester eller produkter, så kan Panopto understøtte produktionen og distributionen af træningsvideoerne.

Salgstræning og onboarding

Reducer uddannelsesomkostninger, spar tid på at lede efter informationer og gør det muligt at lære hvor som helst, når som helst.

Panopto er den perfekte videoplatform til at understøtte salgsorganisationen. Panopto gør det muligt for produktledere og marketingafdelinger at filme og distribuere produktdemoer, træningsseminarer og salgspræsentationer, samt at kommunikere firmanyheder i et letfordøjeligt og engagerende format.

Panopto er udviklet med det i sigte, at gøre det nemt for ansatte at sætte sig ind i relevante processer vedr. produkter og tjenester. Video kan også bruges som en vigtig del af onboarding programmer således at nye ansatte har nemmere ved at få fat i relevante oplysninger når de har brug for dem.

Panopto i Undervisning

Video som del af undervisningen bliver stadig mere populært i skoler og universiteter. Læreanstalter verden over bruger i stigende grad vide som et vigtigt led i deres e-læringsstrategier, både for at øge de studerendes engagement gennem interaktive opgaver, for at variere undervisningen ved hjælp af korte undervisningsvideoer, og for at øge fleksibiliteten ved at lave ganske almindelige optagelser af forelæsninger.

Som officiel Panopto leverandør i Danmark og Sverige kan vi tilbyde undervisere og uddannelsesinstitutioner en omkostningseffektiv og skalérbar løsning til at understøtte undervisning ved at filme forelæsninger, flippe klasseværelset og meget mere.

Lecture capture - videooptagelser af undervisningen

Ved at filme undervisningen er det muligt for uddannelsesinstitutioner at løse adskillige udfordringer i klasseværelset: optagelser af forelæsninger kan øge de studerendes engagement og præstationsniveau ved at gøre det muligt for dem at styre tempoet af undervisningen, at gense komplekse emner og ved at gøre videooptagelser af forelæsninger tilgængelige som et værktøj til eksamensforberedelse.

Universiteter verden over bruger i stigende grad video i undervisningen. Den mest almindelige form for video i undervisningen er video af undervisningen. Når det bliver muligt for studerende at tilgå videoer af forelæsninger efter at de er blevet afholdt, kan de følge forelæsningen uden at bekymre sig om notater, slides osv. Panopto’s kraftige mediaplayer synkroniserer præsentationer med video og gør det muligt for studerende at tage notater efter at forelæsningen er afholdt.

Se videoen for at se hvordan Copenhagen Business School bruger Panopto.

Webcasting og streaming

Stream en præsentation, event eller møde i et live web event blot ved at klikke på 'Webcast' i Panopto software.

Mange forbinder streaming og webcasting med komplekse løsninger og dertilhørende logistiske vanskeligheder. Men med Panopto er streaming af forelæsninger og andre begivenheder nemt og overskueligt. Fordi Panopto er en software-baseret platform, kan du kun brug for en computer med kamera og mikrofon til at streame events – og du slipper for det tekniske og logistiske besvær ved større setups.

Studerende som ikke fysisk kan deltage i forelæsninger, får med webcasting og streaming mulighed for at følge fag på din skole, selv om de er på den anden side af kloden i praktik, i udveksling i udlandet eller andetsteds ifm. arbejde. Webcasting og streaming kan således gøre fagene mere tilgængelige for flere studerende. Med Panopto kan undervisere streame fra sin computer, samt begrænse adgangen til streamen til kun at omfatte studerende på vedkommendes hold.

Blended learning og flipped classroom

Flipped classroom forvandler undervisningen fra envejskommunikation til et interaktivt læringsmiljø.

Uddannelsesinstitutioner verden over opdager fordelene ved at “flippe klasseværelset”. Flipped classroom er en del af ‘blended learning’ bevægelsen. Blended learning er ikke noget nyt i sig selv – tanken bag det er ikke meget anderledes end at studerende skal læse en artikel før forelæsningen. Men udviklingen i IT har medført sofistikerede måder at udføre blended learning forløb på.

På trods af udviklingen er det som oftest tidskrævende for undervisere at producere flipped classroom videoer. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en platform som er nem for undervisere at bruge, har minimal indvirkning på den daglige undervisning og har adskillige funktioner som kan gøre videoen til mere end ‘bare video’.Digital notetagning, indlejring af quizzer og fuldt indekserede Powerpoint præsentationer gør vores løsning til et kraftigt værktøj for undervisere såvel som studerende.