Medicinalindustrien

Læs her om de forskellige brugerscenarier med videoplatformen Panopto indenfor medicinalindustrien og sundhedssektoren.

Prøv Panopto gratis i 30 dage – klik her

Onboarding – oplæring af medarbejdere

I videnstunge virksomheder indenfor den farmaceutiske og medicoteknologiske branche anvendes markante ressourcer på træning af nye medarbejdere.

Med anvendelse af en videoplatform som Panopto behøver medarbejderne ikke være fysisk til stede for at følge en session. Dette betyder markante besparelser i forhold til fx rejsebudgetter. Dertil kommer, at medarbejdere, der ikke kan være fysisk til stede pga. møder eller sygdom kan se optagelserne, når det passer ind. Medarbejderne kan gense vigtig introduktionsinformation, når de har behov for det. Samtidig spares der tid, fordi man kan søge i videoerne og finde frem til lige præcis den information, man leder efter.

Eksempel på informationsvideo om ’Peptider

Eksempel på foredrag om vanddrivende medicin, nefrologi og hypertension

Undervisning

Eksempel på praktisk undervisning i ekkokardiografi 

Skift mellem 4 kameravinkler og slides via Panoptos ”mulitiple-kamera set-up”! 

Idag anvender flere af verdens højt profilerede medicinske universiteter video i undervisningen. Panopto-videoplatformen er oprindeligt udviklet til undervisningssektoren.

Undervisere optager forelæsninger og undervisningssessioner og giver dermed fremtidens læger et uvurderligt redskab til at optimere deres studieforløb. Det betyder til eksempel, at de studerende kan gense komplekse forelæsninger op til eksaminer, eller de kan se undervisningssessioner, som de har været forhindret i at deltage i. De kan også søge i videoerne og finde frem til specifik information, samt lave time stamped bookmarks og noter etc.

Eksempel på anatomisk demonstration (palpering)

Se også eksempler på optagelser af rollespil:

Healthcare simulation training: Improving patient care processes with role play videos

Foundations of Medicine – Assessment and plan

Partner- og forhandlertræning

Der er mange penge at spare på rejse og træning af fx partnere, forhandlere og distributører, hvis man anvender video. Dette er fordelagtigt for eksempelvis medicoteknologiske virksomheder som høreapparatproducenter og andre producenter, der fører tekniske produkter, som kræver specifik træning i færdigheder i forhold til indstilling af apparater.

 Eksempel på introduktion til et Leica DM500 mikroskop

Deling af medicinske konferencer world wide

Deling af konferencer og præsentationer har aldrig været nemmere. Med Panopto som videoplatform kan din virksomhed live streame og dele viden med læger og sundhedspersonale verden over. Med et mulitiple-kamera set-up kan tilhørerne se alle detaljer. Hvad enten der er tale om kirurgi, dermatologi, onkologi, pædiatri eller et andet medicinsk speciale giver videoplatformen tilhørerne mulighed for at følge præsentationerne tæt uden at være fysisk til stede.

På den måde kan I øge antallet af deltagere til lige netop jeres konference, fordi rejseaktivitet ikke er påkrævet.

Eksemel på optagelse af konference om patogenese af lægemiddel-induceret vasculitis

Eksempel på optagelse af årligt symposium omhandlende pædiatrisk defibrillering (oplæg starter 7 min. inde i videoen).

Vidensdeling

Video er et ideelt medie til deling af kompleks information. Dermed er det et godt redskab til formidling af fx diagnoser, brug af databaser, generel viden og medicinsk udstyr.

Eksempel på ’Crash course i gen-terapi’

Eksempel på mor til barn/patient, der forklarer symptomer og forløb

Download White Paper

For at downloade White Paper, udfyld venligst kontaktformularen.