Viducon sikrer små og store organisationer succes med online medarbejder træning og undervisning. Vores kunder tæller både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og statslige instanser.

Vi er en full service-virksomhed, der leverer både services, software og hardware indenfor videoområdet:

  • Vi forhandler en række internationale video software-løsninger som Panopto og Swivl, der effektiviserer optagelse, deling og hosting af online videoer. Platforme, der gør det nemt for medarbejdere at lave, redigere og levere videobaseret træning til enhver form for device.
  • Vi tilbyder optagelse af konferencer, events, seminarer og livestreaming. Endvidere har vi stor erfaring med at opsætte av-installationer i fx møde- og undervisningslokaler.
  • Vi rådgiver om av-udstyr og robotkameraer (fx Swivl, Panasonic, iSmart, Pixem, Pixio) til automatisering af videooptagelser.

Som virksomhed sætter vi en ære i at servicere vores kunder og sikre, at de får det maksimale ud af deres investering og succes med deres online video løsninger. Vi bygger langvarige kunderelationer, der er baseret på tillid, samarbejde, professionalisme og erfaring.

Kontakt os for mere information:

Email: info(at)viducon.dk
Tlf: (+45) 36 94 97 89
Mobil: (+45) 50 32 97 88