Viducon sikrer små og store organisationer succes med online medarbejder træning og undervisning. Vores kunder tæller både virksomheder, uddannelsesinstitutioner og statslige instanser.

Vi er en full service-virksomhed, der leverer både services, software og hardware indenfor videoområdet:

  • Vi forhandler en række internationale video software-løsninger som Panopto og Swivl, der effektiviserer optagelse, deling og hosting af online videoer. Platforme, der gør det nemt for medarbejdere at lave, redigere og levere videobaseret træning til enhver form for device.
  • Vi tilbyder optagelse af konferencer, events, seminarer og livestreaming. Endvidere har vi stor erfaring med at opsætte av-installationer i fx møde- og undervisningslokaler.
  • Vi rådgiver om av-udstyr til optagelse af undervisning og træning og robotkameraer (fx Swivl, Panasonic, iSmart, Pixem, Pixio) til auto-tracking.

Som virksomhed sætter vi en ære i at servicere vores kunder og sikre, at de får det maksimale ud af deres investering og succes med deres online video løsninger. Vi bygger langvarige kunderelationer, der er baseret på tillid, samarbejde, professionalisme og erfaring.

Vi har 10 års erfaring fra undervisningssektoren og startede Viducon med det formål at dele vores erfaringer og hjælpe organisationer med at udnytte det fulde potentiale af online video. I 2010 var vi med til at starte Video Podcasting initiativet på CBS. Det er i dag en kæmpe succes, og er blevet en integreret del af mange studier. Vi var yderligere med i processen omkring valg af videoplatform på CBS. Disse erfaringer er meget værdifuld, når vi idag rådgiver vores kunder.

Kontakt os for mere information:

Email: info(at)viducon.dk
Tlf: (+45) 36 94 97 89
Mobil: (+45) 50 32 97 88