Swivl - ideel til digital læring

Gør digital læring og undervisning nemmere med Swivl! Benyt Swivl Robot CX Series som et robotkamera til undervisning og få en række værktøjer til at optage video og lyd af læringssituationer. Med denne robot har du mulighed for at lave en dynamisk, interaktiv online og hybrid undervisning. 

Swivl – Mere end bare en robot

Dette værktøj er en stor hjælp til digital læring, når du underviser og bevæger dig rundt i et klasseværelse. Swivl-robotten bruges som et kamera til optagelse af undervisning, og det følger hver af dine bevægelser. Derved bliver undervisningen mere levende for eleverne og de studerende. Swivl er ikke bare en kamerarobot, men fungerer og som et brugervenligt optagelsesstudie. I alle pakker er der en robot, samt en lille markør, der tracker dine bevægelser. Markøren fungerer endvidere som en trådløs mikrofon. Kombineret med Swivl-platformen er det utroligt nemt at producere video til online brug.

Digital læring med Swivl

Dit robotkamera til undervisning

Swivl er med til at øge den digitale læring i følgende brugerscenarier:

 • Interaktiv og hybrid undervisning: Live stream og optag undervisningen og del med elever, der ikke kan være til stede.
 • Interaktive online præsentationer.
 • Observationer: Livestreaming af video og audio til observationer.
 • Coaching: Coaches kan komme med direkte “i øret” for at give feedback, imens du træner, og kan derved rette dig undervejs. Brug din egen favorit streaming app som f.eks. Zoom.

Kontakt os for en uforpligtende snak om produktet.

Swivl funktionaliteter

 • Cloud upload: Alle videoer bliver automatisk uploadet til din Swivl cloud konto, hvorfra de nemt kan ses og deles. Swivl kan optimere digital læring af både lecture capture og hybrid learning, fordi robotten er nem at bruge og kan tilpasses forskellige typer af undervisning. Det gør det også lettere for eleverne, hvis de er forhindrede i at møde op i klassen, da de nemt kan følge med online.
 • Swivl fungerer med din iPhone, Android, iPad eller dit kamera.
 • Med den medfølgende markør på en nøglesnor, følger kameraet dig – så du altid er i billedet. Markøren fungerer samtidig som en mikrofon af høj kvalitet. Du kan du gå op til 10 meter væk og stadig blive hørt via din enhed.
 • Se flere specifikationer eller køb direkte på vores Eshop

Swivl giver dig alt det, du har brug for, og er derved det perfekte udstyr til optagelse af undervisning.

Prøv Swivl

Udfyld kontaktformularen til højre, hvis du ønsker at:

 • Prøve en Swivl-robot gratis i en periode
 • Få en demonstration på jeres kontor

Du er også velkommen til at kontakte os ved at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive klogere på udstyr til optagelse af undervisning.

Swivl

  Felter markeret med * skal udfyldes

  Ved at udfylde denne formular accepterer jeg at blive kontaktet af Viducon med henblik på aktivering af prøveperioden. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til [email protected].

  Ved at indsende denne formular accepterer du vores Persondatapolitik.