Komplet AV Automatisering

Seervision skaber IP-baseret audiovisuel automatiseringssoftware, der problemfrit integreres i dit AV-økosystem. Deres fleksible løsning giver dig mulighed for fuldt ud at automatisere produktioner med flere kameraer til lecture capturing og hybride videokonferencer.

AV-sceneforståelse

Seervision muliggør fuldautomatiserede, netværksforbundne multikamera-workflows. Med deres førende ydeevne for kamerasporing er enhver installation klar til hybridalderen.

Hybride mødelokaler

Fuldautomatisk multikamera-løsning til hybride møder og bestyrelseslokaler, der dynamisk tilpasser sig skiftende sidde- og rumlayout.

Virksomhedsuddannelse

Brug kameraer, der selvstændigt peger mod den aktive taler og få alle spørgsmål og svar med fra dine træningssessioner.

In-house studier

Automatisk reframing, skift og kamerabevægelser af høj kvalitet, der gør det muligt for personalet at fokusere på andre opgaver.

Kontakt os gerne med dine spørgsmål

  Felter markeret med * skal udfyldes

  Ved at udfylde denne formular accepterer jeg at blive kontaktet af Viducon med henblik på aktivering af prøveperioden. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til [email protected].

  Ved at indsende denne formular accepterer du vores Persondatapolitik.

  Lecture capturing

  Udnyt den mest robuste autosporingssoftware på AV-markedet til at automatisere lecture capturing og HyFlex-videokonferencer i undervisningslokalet.

  Auditorium

  Automatiser en stor del af dine keynotes, live-begivenheder og ceremonier og reducer dit personales arbejdsbyrde.

  Campus Studios

  Giv dine undervisere mulighed for at fokusere på deres studerende ved at bygge fuldt autonome studier, der ikke kræver interaktion.

  RD 1003 - En autonom kamerarobot til liveproduktioner

  Med kamerarobotten RD 1003 kan du gøre dine liveproduktioner nemmere. Når du har indrammet dit motiv, kan du vælge en foruddefineret kamerastil. Herefter justerer RD 1003 automatisk sporingszoner. Dette er især nyttigt til iscenesatte begivenheder eller interviewsituationer, hvor pladsen er begrænset.

  Persongenkendelsen er bygget på state-of-the-art neutrale netværk og sørger for, at hver robot er robust over for fremkomsten af flere mennesker. Det gør, at RD 1003 altid holder styr på hovedpersonen. Optimeringsteknikker og forudsigelige algoritmer bruges til at producere en jævn kontinuerlig sporing for en række forskellige situationer, der varierer fra konferencer til sportsbegivenheder. 

  Hvert system består af et fjernstyret hoved, tre linsemotorer og en kraftig processorenhed i et 2u rack.

  Kontakt os

  RD 1003 specifikationer