Pixem/Pixio - kamerarobotter

Pixio og Pixem er kamerarobotter, der kan anvendes til at filme både indendørs og udendørs. De to robotter kan med fordel anvendes til aktiviteter med høj intensitet. Begge modeller kan zoome ud og ind med en utrolig præcision. Via et tracking-ur følger robotten objektet i bevægelse, så dette altid er i fokus.

Undervisning over større afstande i af bevægende objekter, eksempelvis sportsudøvere, bliver en leg! Anvend for eksempel Pixem i kombination med mikrofoner som CeeCoach. Så kan du modtage undervisning i Danmark, selvom din træner sidder foran sin computer i Belgien!

Pixem

Pixem er en kamerarobot, der følger bevægelige objekter både indendørs og udendørs med en rækkevidde på op til 100 meter. Pixem anvendes sammen med din smartphone og tablet og er let at sætte op. Robotten tracker det medfølgende ur, der er monteret på personen eller objektet i bevægelse og zoomer ind og ud med præcision. Pixem er enkelt at sætte op, og kan anbefales til fx live streaming og online undervisning. Træneren kan undervise en elev, selvom de fysisk ikke befinder sig på samme lokation. Du kan også selv optage videoer med Pixem, der fungerer som din personlige kameramand. Se mere om produktet her.

Pixio

Pixio er en kamerarobot, hvorpå man monterer et videokamera (max 2 kg). Robotten følger automatisk motivet idet den tracker et medfølgende ur og med stor præcision zoomer ind og ud, så objektet altid er i fokus. Pixio anvendes typisk til automatisk optagelse af objekter i bevægelse. Start og stop af optagelse kan betjenes på uret, så man ikke skal tilbage til robotten for at starte og stoppe optagelsen. Se mere om produktet her.

Opsætning og anvendelse af Pixem

I denne video kan du se, hvordan nogle af vores kunder arbejder med Pixem og opsætning af produktet. Disse kunder arbejder med undervisning og træning indenfor en sportsgren med høj intensitet og bevægelse i høj fart, hvorfor Pixem i kombination med CeeCoach mikrofoner er ideel til netop denne sportsgren. Disciplinen hedder Working Equitation består af både dressur, forcering af forhindringer på tid, men også traditionelle arbejdsopgaver til hest så arbejde med kvæg.